Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:14

Yusuf Alemdar Sapanca’da STK temsilcileriyle buluştu

“Sapanca’da önümüzdeki yüz yılın planlamasını yapacağız” Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sapanca’da faaliyet gösteren STK temsilcileriyle bir araya geldi. Programda konuşan Alemdar, Sakarya’da tüm mahallelerin gezileceğini ifade ederek, “Sakarya’mızın 672 mahallesini geziyor, tespitlerimizi yapıyor ve yapılan hizmetleri değerlendirip yapılması planlanan hizmetler için istişarelerde bulunuyoruz. Sapanca’da bundan sonra yerinde tespitlerle önümüzdeki 50-100 yılın planlamasını birlikte yapacağız” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sapanca’da faaliyet gösteren STK temsilcileriyle bir araya geldi. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen programda, yeni döneme dair gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verildi. Katılımın yüksek olduğu programa, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sapanca Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Recayi Çapoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu ve MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar katıldı

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 17:15
Yusuf Alemdar Sapanca’da STK temsilcileriyle buluştu

Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, “31 Mart seçimleri ülkemize şehrimize hayırlı olsun. İnşallah Yusuf Başkanımızın desteği ve Recayi başkanımızın gayreti ile Sapanca’mızı daha ileriye taşıyacağız. Rabbim birliğimizi daim etsin. Bizler bu davanın neferleri olarak azimle, kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz ve şehrimizi güzel yarınlara ulaştıracağız” dedi.

Programda konuşan MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar ise, “Bu akşam için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Serdivan’da 15 yıl boyunca güzel hizmetlere imza atmış Yusuf başkanımız şimdi ise Sapanca’mız ve tüm şehrimiz için kutlu bir yola çıktı. Bizler hem Yusuf başkanımızın hem de Recayi başkanımızın tecrübelerine güveniyor ve inanıyoruz. İnşallah ortak akılla ilçemizde güzel işler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmayacağız

Sapanca Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Recayi Çapoğlu, konuşmasında ortak akıl vurgusu yaparak, “Sapanca’mızı daha ileriye götürmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle aday gösterildik. Cumhur İttifakı olarak girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmayacağız. İlçemize en doğru yatırımları ve projeleri hayata geçirmek için ortak akılla tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Yusuf başkanımızın tecrübeleri ve desteği bizler için ayrı önem taşıyor. Kendisi her fırsatta desteğini hissettiriyor. İnşallah sizlerin de desteğiyle ilçemizde en güzel işleri yapacağız. Katılımlarınız bizi onurlandı. Daha güzel bir Sapanca için gece demeden gündüz demeden çalışacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti’de hizmet kervanı bitmez

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, 1 Nisan’a zaferle uyanacaklarını belirterek, “Sapanca eşsiz. Sapanca, Sakarya’mızın misafir odası. Sapanca Sakarya’mızın altını. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. 24 gün kaldı. Sapanca’mıza daha çok sahip çıkmamız gerektiğini

düşünüyorum. Amacımız Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği verebilmek. Biz inanıyoruz ki Recayi başkanımızla ve Yusuf başkanımızla 1 Nisan sabahına zaferle uyanacağız. Ancak bizim hedefimiz en yüksek oyu almak. AK Parti’de hizmet kervanı bitmez. Özcan başkanımızla ve Ekrem başkanımız şehrimizde güzel işler yaptı, Allah onlardan razı olsun. Şimdi Recayi başkanımızla ve Yusuf başkanımızla bayrağı devralıp daha ileriye taşıyacağız. Sizlerden destek bekliyoruz. Sizlerin desteği ile şehrimize ilçemize en güzel hizmetleri getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sakarya’mızın 672 mahallesini geziyor ve tespitlerimizi yapıyoruz

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Sakarya’mızın 672 mahallesini geziyor, tespitlerimizi yapıyor ve yapılan hizmetleri değerlendirip yapılması planlanan hizmetler için istişarelerde bulunuyoruz. Sapanca’da çok güzel işler yapılmış. Görev yapan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz emanetçiyiz. Şunu unutmayalım ki eser üreten dua alır. Bizim derdimiz eser üretmektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın insan merkezli, hizmet odaklı siyaset anlayışıyla şehrimizde nice yatırımları hayata geçirdik. Şimdi de şehrimize hizmetkar olmak için geliyoruz” dedi.

Sapanca’da önümüzdeki yüz yılın planlamasını yapacağız

Alemdar, “15 yıldır Serdivan’da vatandaşımızın yanında olduk. Altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanları başta olmak üzere birçok projeyi Serdivan’ımıza kazandırdık. Şimdi ise 16 ilçemize hizmet etmeye aday olduk. Sapanca’da bizim gözbebeğimiz. Gölü koruyacak, çevresine yeni rekreasyon alanlarını hayata geçireceğiz. Ana içme suyu kaynağımız olan göle gözümüz gibi bakacağız. Recayi başkanımızın Sapanca için gerçekleştireceği projelere birlikte baktık. Kendisini tebrik ediyorum. Projelerin bir kısmını birlikte hızla yapılması için çalışacağız. Sapanca’da bundan sonra yerinde tespitlerle önümüzdeki 50-100 yılın planlamasını birlikte yapacağız” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR