Milli İrade Sakarya Meydanlarında "Kudüs Davamız Ve Siyonizim" Basın Açıklaması

SAKARYA MİLLİ İRADE STK’LARI ADINA; ADADER-EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'nden Muharrem Küçükosmanoğlu 23 Mart 2024 Cumartesi Saat 12.30 AKM önünde yapılan basın açıklamasında, Bugün direnen Filistin’in kahraman evlatlarının binlercesi hapishanelerde tutulmakta, milyonlarcası da tecrit edilmiş olarak GAZZE AÇIK HAVA HAPİSHANESİNDE zor şartlar altında yaşamak zorunda…

DÜNYA - 23-03-2024 13:01

Milli İrade Sakarya Meydanlarında

YEREL VE ULUSAL BASINIMIZIN DEĞERLİ MENSUPLARI, SİVİL TOPLUM KURUŞLARIMIZIN KIYMETLİ TEMSİLCİLERİ VE SAKARYA’NINDUYARLI HALKI

Allah’ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Osmanlının son askerini çekmek zorunda kaldığı 1917 yılından bu yana, Filistin toprakları ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa 106 yıldır esaret altında bulunuyor. Osmanlının gerileme ve çöküş sürecinden itibaren Müslüman halklar ve coğrafyalar,emperyalist güçlerin ektiği fitne tohumlarıyla dağıtılmış ve bu güne kadar iki yakası bir araya gelememiştir. Emperyalist güçler ümmetin iki yakasının bir araya gelmemesi için çoğu İslambeldelerinde kukla rejimler kurmuşlar,kukla yöneticilerin eliyle de sömürgeci emellerini sürdürmüşlerdir. Bu satılmış ruhlar tarafından; eğitim sistemi dünyevileştirilmiş her türlü haram kazanç kolaylaştırılmış,batılı devletlerin sömürge valiliği karşılığından müslüman halklar baskı altında tutulmuştur.

Özellikle İngilizler tarafından 20. yüzyılın başlarından itibaren İslam coğrafyasının ortasına atılmış en büyük fitne tohumu Siyonist Yahudi yerleşimciler ve teröristlerdir.

İnsanlık için bir güvenlik sorunu olan Siyonist ideoloji Filistin de çete olarak başlattıkları zulüm, gasp ve işkencelerine 1947’den itibaren BM ve ABD’nin her türlü desteğiyle artırarak devam etmişlerdir. Bu siyonist Terör şebekesineİslam ülkelerinin darbeci ve kukla rejimleri de onay vermiş. Bu örgütlü kötülük Filistin topraklarında adım adım işgalini sürdürmüştür. Filistin halkının evleri gasp edilmiş, öz yurdunda garip öz vatanında mülteci durumuna düşürülmüştür.

Filistinliler işgal rejimine karşısınırlı imkânlarla başlattıkları mücadelelerini durmaksızın sürdürmüşlerdir. Bu mücadelede birçok erkek, kadın ve çocuk direniş ve şehadet bilincini miras bırakarak şehit oldu. Bütün bunları fiilen yaşayan ve olacakları gören başta Hamas olmak üzere Filistin Direniş Örgütlerinin başlattığı 7 Ekim Aksa Tufanı, işgalci Siyonist çeteyi Filistin topraklarından çıkartma mücadelesinin sonucudur. Aksa Tufanı ile Mossad başta olmak üzere, Siyonist çetenin YENİLMEZLİK ALGISI yerle yeksan olmuş, tüm sihir ve büyüleri bozulmuştur. Hiçbir sınır ve ilke tanımayan Siyonist çete, büyüsü bozulunca adeta KUDUZ BİR KÖPEĞE dönüşmüştür.

Bugün direnen Filistin’in kahraman evlatlarının binlercesi hapishanelerde tutulmakta, milyonlarcası da tecrit edilmiş olarak GAZZE AÇIK HAVA HAPİSHANESİNDE zor şartlar altında yaşamak zorunda…

Bu gün 169 gündür İsrail terör çetesi Gazze de çocuk, kadın, yaşlı, hasta demeden ölüm kusmaktadır. Gazze de bombalanmadık tek karış toprak kalmadı. Çok sayıda Gazzeli kardeşimiz halen enkaz altında ve yollarda naaşlarına ulaşılamamaktadır. İsrail terör rejimi şehid olan kardeşlerimizin de organlarını çalarak, küresel organ mafyalığını yürütmektedir. Bombalarla ölmeyenleri de açlık, susuzluk, hastalık ve ilaçsızlıkla ölüme sürükleyerek soykırım işlemektedir.

SAKARYA’NIN KIYMETLİ HALKI; Eğer bizler zalime ve onun destekçilerine karşı mücadele etmezsek Ahirette yerimiz şehitlerimize komşu olanların yanı değil, Müslüman Filistin halkına zulmedenlerin yanı olabilir. Ahiretimizi de düşünerek bugün şartlarımız ne olursa olsun kime dostluk kime düşmanlık beslediğimize dikkat edelim. Alışverişimizi nereden, kiminle ticaret yaptığımıza özen gösterelim.

Bu mübarek Ramazan ayında Filistin’i, Gazze’yi, Kudüs’ü ve Mescidi Aksa’yı göz ardı ederek KURTULUŞA ERMEKmümkün değildir. “Mü’minlerin derdiyle dertlenmeyen bizden değildir.”Hadisini unutmadan muhasebemizi iyi yapmalıyız.“Diri diri toprağa gömülen kıza, hangi günah sebebiyle öldürüldüğü sorulduğunda,” (Tekvir Suresi 8-9)Gazze’de diri diri enkazlara gömülen çocukların, kadınların, yaşlıların ve mazlumların hesabı sorulmayacak mı! Elbette ki sorulacak. O gün yapmamız gerekirken yapmadıklarımızın da hesabını vereceğiz.

Güncel gündemlerin Gazze’yi Mescid-i Aksa’yı unutturmasına müsaade etmemeliyiz. Evde, işte, okulda her yerde gündem oluşturmalıyız.Sosyal medya platformlarını doğru bilgi ve bilinç aktarımı için aktif kullanmalıyız.Kamuoyu oluşturarak yöneticiler üzerinde bu konuda baskı oluşturmalıyız.

İşgal tamamıyla son bulana kadar Siyonist işgal rejimi ve ticari kurumlarına askeri, siyasi, diplomatik ve ekonomik tüm ilişkilere son verilmeli, Her Müslüman ülke kendi topraklarında faaliyetlerini sürdüren ve İsrail terör şebekesine hizmet eden askeri üsleri kapatmalı, limanlarında Terörist israile işbirliği yapan hertürlü ticari faaliyet yasaklanmalıdır.İsrail’le ticaret yaparak, Kendi tarihimize, Sınır güvenliğimize ve Mesçidi Aksaya, Filistin’e ihanet sucunu işleyenler Mahkemelerde ve kamuoyu önünde ifşa edilmelidir.

Gazze’deki abluka acilen ve derhal kaldırılmalıdır. Gazze’de yaşayan iki buçuk milyona yakın mazlum insanın hayatlarının idamesi için gerekli su, gıda, ilaç, yakıt, tıbbi yardım malzemeleri, ambulans, sivil savunma ekipmanları, barınma ve temel ihtiyaçların karşılanması için “insani yardım koridoru” Müslüman halklar ve onların temsilcileri tarafından acilen açılmalıdır. Gazze’ye insani yardımların ulaşmasını Siyonist rejimin iznine bağlayan aşağılık ilişkiler ağından ümmet biran önce bedeli de ödenerek kurtulmalıdır.

Filistin davası, Mescid-i Aksa davası ne sadece Filistinlilerin ne de sadece Arapların davasıdır. Filistin insanlık ve Müslümanlık davasıdır. Bu davayı kuşanmak ve son nefesimize kadar omuz vermek boynumuzun borcudur. Suçlular Allah katında elbette ki cezalarını görecekler.Bu dünyada da en kısa zamanda hak ettikleri cezalarını alsınlar yaptıkları kar kalmasın.

Siyonistlerin anladığı dil güç ve maddedir. Bizlerde işgalci Yahudi’ye haddini bildirecek güç ve imkânlar üretmeli, Bu imkânlarla her türlü kötülüğün karşısında durmalı, zulüm nereden gelirse gelsin bizler zalimin karşısında,mazlumun yanında olduğumuzu haykırma,yeryüzünü İslam’ın nuruyla aydınlatmalıyız.

Yeryüzünde zulüm kalmayıncaya, adalet hâkim oluncaya kadar rabbim bizleri mücadele eden kullarından eylesin.Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

SAKARYA MİLLİ İRADE STK’LARI ADINA; ADADER-EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İSVİÇRE’NİN YENİ SESİ: HÜLYA EREN BÜYÜK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

İSVİÇRE’NİN YENİ SESİ: HÜLYA EREN BÜYÜK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

26-04-2024 - DÜNYA

VİYANA’DA FESTİVAL COŞKUSU AHMET ŞAFAK KONSERİYLE ZİRVE YAPTI

VİYANA’DA FESTİVAL COŞKUSU AHMET ŞAFAK KONSERİYLE ZİRVE YAPTI

16-04-2024 - DÜNYA