Fısıltı HABERLERİ
HV
19 MAYIS Pazar 19:06

15 TEMMUZ

Fahri URHAN  ( YAZAR )
Fahri URHAN ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 15-07-2023 19:43

15 TEMMUZ

Koruyan, kollayan ve bağışlayıcılığı bol olan Allah’ın ismi ile başlarım.
Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi af ve mağfireti tüm kardeşlerimin üzerine olsun.

Kıymetli okurlarım!
Biz Türkler, çok gani gönüllü bir milletiz. Başımıza ne geldiyse, bizden görünen, kanı bozuk, zihniyeti bozuk, fikri bozuk, hainlik tohumlarıyla yoğrulmuş ihanet çetelerinden gelmiştir.
Hele hele Müslüman görünümlü papazlar içimize sızıp, koyun postu giymiş çakallar devletlerimizi bile yıkmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti adı altında, Devleti Âliye’nin devamı ülkemiz kurulduktan sonra, milletimiz ne zaman dinine sahip çıkmaya, devlet olarak her alanda yükselmeye başlasak, hemen bir darbe yapılmıştır. Ülkemizde hemen hemen, her 10 yılda bir darbe yapılmış, milletimiz sindirilmeye çalışılmıştır.
Yapılan darbelerin arkasında, belirli kurum kuruluşlar ile hepimizin bildiği devletler yer almış, önemli rol oynamıştır. Bunların başında 15 Temmuz ihanet çetesi FETÖ’nün elebaşını yedirip içiren, barındıran, darbe teşebbüsünden sonra delilleri ile dosyası gönderilip iadesi istenilen, ancak evladını sakınan baba gibi FETÖ’yü bağrına basan ABD vardır.
Bu millet ferasetlidir, dirayetlidir. Artık bir uyanış vardır. Uyuyan aslan uyanmıştır. Kimin ne olduğunu artık bilinmektedir.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, 15 Temmuz, 2016’da yapılan hain kalkışmaya, Türk milletinin devletiyle bir olarak, isyana dur dediği bir gündür.
Allah’ın inayeti ve milletimizin ferasetiyle, tüm şerefini ABD’ye 1 dolar karşılığında satmış kişiciklerin kalkışması engellenmiş, Büyük Türk Milletinin egemenliğine pranga vurulamayacağının mesajı, kalkışmayı doğrudan veya dolayı destekleyen tüm ülkelere açık açık iletilmiştir.
Bu kalkışma başarıya ulaşmış olsaydı, hükümette yer alanlar ve onları destekleyenler, gerçek Müslümanlar, bir bir toplatılıp, sokaklarda kurulan mahkemelerce gayr-ı kanuni, gayr-ı hukuki, gayr-ı ahlaki olarak hüküm giydirilip, ya darağacına gönderilecek ve asılacaktı ya da kurşuna dizdirilecekti. Halkta infial oluşmaması için de, toplum tarafından sevilen, sayılan, önderlik edenler de kim vurduya gidecek ve bir gece ansızın kimliği belirsiz kişilerce infaz edilecekti.
Biz devlet olarak Malazgirt Zaferiyle Anadolu’ya girmiş olsak bile, 1071’den binlerce yıl öncesi bu topraklarda mesken tutmuşuz. Bunun delilleri günden güne ortaya çıkmaktadır.
Ülkemizi resmen ve fiili olarak işgal etme girişimi ile bu topraklardan Türk ismini kazımak için, sürekli açıktan veya el altından çalışmalar yürüten, hep düşmanlarımızla iş birliği yapan, düşmanlıklarıyla diş bileyen ABD, İngiltere, İsrail, Ermenistan, Yunanistan, İran, Almanya, Fransa gibi başlıca ülkelere DUR deyip, artık millet olarak uyandığımızı, feraset ve basiret sahibi olduğumuzu gösterdik.
Birlikten Kuvvet Doğar şiarıyla, Bölüşürsek Tok Oluruz, Bölünürsek Yok Oluruz düsturuyla, birlik ve beraberliğimizi sağladığımız, devam ettirdiğimiz sürece kimse bize yan bakamaz. Türkiye Cumhuriyeti devletine sadık, bayrağımızın gölgesinde yaşamaktan gurur duyan, KORKMA diye başlayan İstiklâl Marşımızı söylemekten imtina etmeyen herkes bizim dostumuzdur ve yanımızda, yöremizde her zaman yeri vardır.
Toprak, uğrunda can veren varsa vatandır düşüncesiyle bu ülke için canını, malını feda edenler olduğu sürece bu ülke ilelebet yaşamaya devam edecektir. 
Ne Mutlu Türküm Diyene sözünü bağıra bağıra söyleyenler sayesinde, bu ülke en tepelere çıkmaya, dünyada söz sahibi olmaya devam edecektir.
FETÖ’nün alçak başı Gülen, militanlarına yaptırdığı beddua seanslarındaki sözleri daha dün gibi aklımızda. Hani söz vardır “İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı” diye. İşte o hainin yaptığı beddualar kendisine dönmüş, şimdide ABD’ye asalaklık yaparak, sülük gibi yapışmış, bir solucandır, bir yılandır.
FETÖ ve havarilerinin tarihimizde en büyük hainlerden oldukları, ilelebet yer alacaktır. Hainlerin yaptıkları hem bu dünyada hem ahirette yanlarına kalmayacak sonsuza kadar cehenneme atılacaklardır.(İnşaAllah)
Değerli Kardeşlerim! 15 Temmuzda Kurtuluş Mücadelesi veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler niyaz ediyorum.
Rabbim, böyle ihaneti bir daha milletimize, devletimize yaşatmasın, böyle hainlerden, hainliklerden muhafaza eylesin. Amin.
Büyük Türk milletinin güzide mensubu aziz kardeşlerim! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü hepimize kutlu olsun.
Kalın sağlıcakla.

Fahri URHAN

YORUMLAR