Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 21:35

BULUT KADIN SİZLERLE !..

Hayrettin BULUT ( YAZAR )
Hayrettin BULUT ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 05-12-2022 11:05

BULUT KADIN 
SİZLERLE !..

Sevgili okurlarım ulusumuzun kurtuluşu  ve kuruluşunda kahraman kadınlar var .
Bu kahraman kadınların izinden giden ulusu ve milleti icin gecesini gündüzüne katan kıymetli bir yazar arkadaşımdan bahsetmek istiyorum.

Yazar,şair söz yazarı radyo programcısı 
Sn DİLEK  GÜLBAY

Bir sanat gecesinde karşılaştık kendisini tanımak ve söyleşi yapma şansına nail oldum ,eserlerini  sizlerle paylaşmak istedim.

DİLEK  GÜLBAY kimdir?

Yazar 16 Ağustos 1980 Yılında İstanbul’da doğdu. İlköğretim,ortaokul ve lise yılları İstanbul Zeytinburnu’nda tamamladı.

Şairlige ne zaman başladı?

Küçük yaşlardan beri duygularını şiirlerine yansıtan yazar ilk kitabı olan ”BULUT KADIN”ı Arı Sanat etiketi ile okuyucuların beğenisine sundu.
Okuyucudan ve otoritelerden tam not alan yazar kısa sürede kitabı ile hatrı sayılır satış rakamlarına ulaştı.
Edebiyat, sanat gibi alanlarda kendi hayatını ve hayatları acısıyla, tatlısıyla çocukluğundan bu yana kaleme alan yazarın şiire olan sevdası çocukluk yaşlarında başladı.

Hayallerin gerceklestimi?

Hayaldi gerçek oldu ve BULUT KADIN okuyucusu ile buluştu.”Bulut Kadın”kitabı hakkında konuşan Dilek GÜLBAY,bu kitabındaki şiirleri yazarken tüm yaşanmışlıklarını acılarını dile getirdiğini ifade ediyor.
Kitabını yazarken yazar ayrıca canından çok sevdiği oğlundan ilham aldığını belirtiyor.Yazar ve şair olmasının yanı sıra yapmış olduğu keyifli radyo programları
ile dikkat çeken Dilek GÜLBAY çeşitli imza günleri de düzenleyeceğini belirtti.Sürekli üretken olduğunu belirten şair yeni kitabı içinde çalışmalara
başladığını duyurdu.
Derin düşüncesi ve kültürüyle öne çıkan DİLEK  GULBAY anı zamanda radyo programcısı ve editör 

şair ”Bulut Kadın”kitabı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken gerçek sevgi,aşk ve ilahi tutku konulu şiirleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünyadaki sanata dair her şey kadının eseridir.

Kadın gülümserse dünya değişir. 

Hayrettin bulut

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR!  SANATKAR İNSAN  ROMEN LER SEVGİYLE BAK  HOŞGÖRÜLÜ OL  HOŞGÖRÜ VE ERDEMLİK Hep kazanmak olmaz, insan bazen kazanır, bazen kaybeder. BAHARI GETİRDİK, YAZI'DA GETİRİRİZ BİZ! BAHARI GETİRDİK, YAZI'DA GETİRİRİZ BİZ! YAŞAMAK YAŞATMAK İSTİYORUZ KORKMA  !..  DEPREM DEĞİL BİLİNÇSİZ YAPILAŞMA İNSANI ÖLDÜRÜR!  SEVGİ KARŞILIKSIZ İLAÇTIR  !  Haydi Bursa şimdi birlik zamanı.Bursa için el, ele Cumhuryet Halk Prtisi inegöl ilcesinin kıymetli üyeleri .  UĞURLAR  ÖLMEZ  !  DOĞAYI SEV ORMANLARI KORU !  Basın Milletin Ortak Özgür Sesidir Üyesi Olduğum      EMNİYETLİ HAYAT DERNEĞİ'nin BURSA'NIN  İLMEK İLMEK SEVGİSİ TÜM YURDU SARACAK.  ATATÜRK  KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR GÜN GELE  HARMAN OLA SARIKAMIŞ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM SANATLA BULUŞAN ELLER OYMA SANATÇISI  AHMET USLU  BURSA BURSA'DAN  KARS'A İLMEK İLMEK SEVGİ KÖPRÜSÜ  OLGUN OKTAY DEMİRCAN İLE  DENİZLİ'DE DEĞİŞİM  ZAMANI EY İNSANLIK!...  KADIN OLMAK SUÇMU?  BU  ÇOĞRAFYADA.  BAŞ ÖGĞRETMEN  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ATATÜRK DİYOR 'Kİ!  YURT SULH, CİHANDA SULH...  SÜRGÜNDE KAYBOLUP GİDEN HAYATLAR AHISKA!  "Unutma, unutturma" GAZİ MUSTAFA  KEMAL ATATÜRK Ulusların  milli kahramanları vardır.  BURSA'NIN UMUDU  İLMEK İLMEK  SEVGİ GURUBU  !  İLELEBET YAŞASİN  CUMHURİYET!  CUMHURİYET VE KADIN!  EL ATKI YAŞASIN  LANETLİYORUM! Muhtar Küçük Ağa Büyük Taarruz ve Başkomutan BURSADA BAL GÖÇ RUZGARI BURSA'NIN HOŞ SEDASINDAN GÜZEL NAĞMELER YAŞANTIMIZI ŞEKİLLENDİREN KADINLAR ! İLK ADIM 19 MAYIS BURSA'YA BAHAR ÇOKTAN GELMİŞ ! HAYIRLI RAMAZANLAR! BEN ANA 'YIM ! ÇÜNKÜ BİR KADINIM! ÜLKEM RANTA KURBAN GİTMESİN GEÇMİŞ OLSUN ÜLKEM ! ZEYTİNİN MUCİZESİ ALTIN YÜREKLİ KADIN ! SESİM OLURMUSUN DÜNYA DUYSUN ! SİYASETTE CESUR KADIN ! UNUTMAYINKİ SEVGİ İLAÇTIR! BAŞ ÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL SEVMEYİ UNUTTUK GALİBA! ŞİİRE KADIN'CA DOKUNUŞ! MİLLİ KAHRAMAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ONLARIN ADI Z KUŞAĞI 29 EKİM YAŞASIN CUMHURİYET ! ŞAİRCE "EZELDEN YARALI"! MOR EŞARP VE SIRLARI ! DUNDEN BUGÜNE KADRO ! TOPRAĞIN ELLERİ ! ANADOLUDAN BİR SELAM VAR ! EĞİTİM CİDDİ . MİLLİ MESELEDİR ŞAKAYA GELMEZ! NERESİNDEN BAKARSANIZ ! SANAT'TA KADIN ESİNTİSİ ! YURTTA SULH CİHANDA SULH! KURTULUŞA GİDEN YOL 30 AĞUSTOS BÜYÜK TAARU ŞANLI TARİHİMİZ ANAFARTALAR KANAYAN YARA EMLAK PİYASASI ! SINIR ÖTESİNDE ATATÜRK KİMDİR!