Fısıltı HABERLERİ
HV
16 NİSAN Salı 10:32

SİYASETTE CESUR KADIN !

Hayrettin BULUT
Hayrettin BULUT
Giriş Tarihi : 15-12-2022 12:28

SİYASETTE CESUR KADIN !

Ankra’nın Asenası Genç Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Sacide Durmuş yaşamını ,
Bir siyasi sohbet sırasında bize  anlattı siyasetten gündeme dair sohbetimizi sizlere aktarıyorum. 

Beypazarında Dünyaya Gözlerini Açan Sacide Durmuş İlköğretimi Gazipaşa İlkokulunda tamamladı.

Evde Bir Anne Siyasette Sacide Başkan.O kadar kendinden emin ve kendisiyle barışık ki başarı da kendiliğinden geliyor.

Öyle olmasa Ankara Siyasetinin ileri gelen ve aranan  siyasetçilerinden olmazdı.

Ayrıca İyi birTürk milliyetcisi Asena. Ülkücü Hareketin cesur yürekli Asenası. Ankara Siyasetinin Sağlam Asenası.
Hepsinin Birleşimi Sacide Durmuş.

Ama Soyadı gibi değil. Durmayan Durulmayan bir enerjiyle hayata siyasete ve çocuklarına koşan bir başkan.

KucukYaşında evlendirilmesine rağmen hayata hiç küsmedi.
Ailevi sorunlardan dolayı evliliğine son verdi ama yine hayata küsmedi ve çocuklarına evine siyasete daha da ağırlık verdi
Bu arada gelişen ve dünyaya ayak uydurmak kendini yenilemek ayakta durmak içinde boş durmadı.Bilgisayar Programcılığı Kuaförlük ve Güzellik kurslarına kayıt olup başarılı kariyerine yeni başarılar ekledi.
Açmış olduğu güzellik ve kuaförlük Mekanına Patron oldu.Ve Birçok kişiye Güzellikler kattı.
İş hayatı da tempolu geçti.

Ankara’da Özel sektörlerin departmanlarında yönetici ve üst yönetici konumlarında hizmet verdi.
Hayalini kurduğu siyasete ve ilerde ömrünü harcayacağı davasındaydı aklı hep.
Öyle de oldu. Sacide Başkan bunları yaparken Çocukluğundan beri hayalini kurduğu siyasetten de kopmamıştı.İş ve Siyaseti başarıyla aynı anda yürüttü.Ve Hemşehrisi Mansur Yavaş’ın destek ve katkılarıyla Aktif Siyasete merhaba dedi.
Sırasıyla MHP Beypazarı Kadın Kolları üye ve Turan Ulusal Türk Uygarlığı Teşkilatında Genel Sekreter oldu.
Turan Ulusal Türk Uygarlığından kendisini rahatsız eden üzücü olaylardan sonra İstifa edip İyi Partiye gecti.İyi Partinin ilk kurulduğu andan itibaren Keçiören İlçe Teşkilatında yönetici olarak görev aldı. Ve İyi Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.
Daha sonra İyi Parti’de gördüğü olumsuz tablolardan dolayı istifa ederek bir müddet siyasetten çekilme kararı aldı.
Dinlenme ve Toparlanma Süreci olarak adlandırdığı bu süreç devam ederken birçok siyasi partilerden de teklif almaya başladı..O Tekliflerden biri de Genç Parti oldu.Genç Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Siyasete Dön Seni Bekliyoruz Çağrısını değerlendirip Genç Parti Ankra İl Başkan Yardımcılığıyla Aktif Siyasete Geri Döndü.Ve halende bu görevini başarıyla yürütmektedir.
Sacide Başkan 3 Evladıyla huzurlu yuvası ve Çocukluk Sevdası Siyasetiyle ailesi .

Sacide baskan diyorki!

  ATATÜRK ve CUMHURİYET  
vazgecilmezimizdir 

Kırmızı cizgimizdir!

Vatan ve millet için siyasette biz varız. 

Hayrettin bulut

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI SANATKAR İNSAN  ROMEN LER SEVGİYLE BAK  HOŞGÖRÜLÜ OL  HOŞGÖRÜ VE ERDEMLİK Hep kazanmak olmaz, insan bazen kazanır, bazen kaybeder. BAHARI GETİRDİK, YAZI'DA GETİRİRİZ BİZ! BAHARI GETİRDİK, YAZI'DA GETİRİRİZ BİZ! YAŞAMAK YAŞATMAK İSTİYORUZ KORKMA  !..  DEPREM DEĞİL BİLİNÇSİZ YAPILAŞMA İNSANI ÖLDÜRÜR!  SEVGİ KARŞILIKSIZ İLAÇTIR  !  Haydi Bursa şimdi birlik zamanı.Bursa için el, ele Cumhuryet Halk Prtisi inegöl ilcesinin kıymetli üyeleri .  UĞURLAR  ÖLMEZ  !  DOĞAYI SEV ORMANLARI KORU !  Basın Milletin Ortak Özgür Sesidir Üyesi Olduğum      EMNİYETLİ HAYAT DERNEĞİ'nin BURSA'NIN  İLMEK İLMEK SEVGİSİ TÜM YURDU SARACAK.  ATATÜRK  KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR GÜN GELE  HARMAN OLA SARIKAMIŞ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM SANATLA BULUŞAN ELLER OYMA SANATÇISI  AHMET USLU  BURSA BURSA'DAN  KARS'A İLMEK İLMEK SEVGİ KÖPRÜSÜ  OLGUN OKTAY DEMİRCAN İLE  DENİZLİ'DE DEĞİŞİM  ZAMANI EY İNSANLIK!...  KADIN OLMAK SUÇMU?  BU  ÇOĞRAFYADA.  BAŞ ÖGĞRETMEN  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ATATÜRK DİYOR 'Kİ!  YURT SULH, CİHANDA SULH...  SÜRGÜNDE KAYBOLUP GİDEN HAYATLAR AHISKA!  "Unutma, unutturma" GAZİ MUSTAFA  KEMAL ATATÜRK Ulusların  milli kahramanları vardır.  BURSA'NIN UMUDU  İLMEK İLMEK  SEVGİ GURUBU  !  İLELEBET YAŞASİN  CUMHURİYET!  CUMHURİYET VE KADIN!  EL ATKI YAŞASIN  LANETLİYORUM! Muhtar Küçük Ağa Büyük Taarruz ve Başkomutan BURSADA BAL GÖÇ RUZGARI BURSA'NIN HOŞ SEDASINDAN GÜZEL NAĞMELER YAŞANTIMIZI ŞEKİLLENDİREN KADINLAR ! İLK ADIM 19 MAYIS BURSA'YA BAHAR ÇOKTAN GELMİŞ ! HAYIRLI RAMAZANLAR! BEN ANA 'YIM ! ÇÜNKÜ BİR KADINIM! ÜLKEM RANTA KURBAN GİTMESİN GEÇMİŞ OLSUN ÜLKEM ! ZEYTİNİN MUCİZESİ ALTIN YÜREKLİ KADIN ! SESİM OLURMUSUN DÜNYA DUYSUN ! BULUT KADIN SİZLERLE !.. UNUTMAYINKİ SEVGİ İLAÇTIR! BAŞ ÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL SEVMEYİ UNUTTUK GALİBA! ŞİİRE KADIN'CA DOKUNUŞ! MİLLİ KAHRAMAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ONLARIN ADI Z KUŞAĞI 29 EKİM YAŞASIN CUMHURİYET ! ŞAİRCE "EZELDEN YARALI"! MOR EŞARP VE SIRLARI ! DUNDEN BUGÜNE KADRO ! TOPRAĞIN ELLERİ ! ANADOLUDAN BİR SELAM VAR ! EĞİTİM CİDDİ . MİLLİ MESELEDİR ŞAKAYA GELMEZ! NERESİNDEN BAKARSANIZ ! SANAT'TA KADIN ESİNTİSİ ! YURTTA SULH CİHANDA SULH! KURTULUŞA GİDEN YOL 30 AĞUSTOS BÜYÜK TAARU ŞANLI TARİHİMİZ ANAFARTALAR KANAYAN YARA EMLAK PİYASASI ! SINIR ÖTESİNDE ATATÜRK KİMDİR!