Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:30

YAZAR, SANİYE YILMAZ AKBIYIK KİMDİR? OTOBİYOGRAFİ

Saniye AKBIYIK ( Yazar )
Saniye AKBIYIK ( Yazar )
Giriş Tarihi : 16-04-2024 10:54

YAZAR, SANİYE YILMAZ AKBIYIK KİMDİR? OTOBİYOGRAFİ

 

OTOBİYOGRAFİ

Saniye Yılmaz Akbıyık

 

Ben Saniye Yılmaz Akbıyık. 02.03.1992 Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dünyaya geldim. Babam Rahmetli Şükrü Yılmaz ve anneciğim Emine Yılmaz'ın emekleri ve duaları ile bugünlere geldim. İlk, orta, lise, ön lisans ve lisans eğitimimi Sakarya 'da tamamladım. Sakarya üniversite okul öncesi öğretmenliği bölümünden 2015 yılında mezun oldum .

Artık benim için yeni bir dönem başlıyordu. Eşim, yol arkadaşım, daima destekçim Halim Akbıyık ile birlikte çıktığımız yolda hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya hamdolsun devam ettik.

Yazarlık serüvenimde bana eşlik edecek olan oğlum 2017 yılında dünyaya geldi. Evimize neşe getirdi. Çocuk kitaplarına olan ilgimiz katlandı. Çok keyifli bir hal aldı.

Instagram üzerinden @eeyinass sayfamı açtım. Sevdiğimiz kitapları, ürettiğimiz etkinlikleri, oyunları paylaşıp gittikçe büyüyen bir sayfa olduk.

Hedeflerimize doğru adım adım ilerlerken evimizin ikinci neşesi kızımız dünyaya geldi.

Çocuklarım ve tüm çocuklar için üretme istediği ve heyecanı içerisinde olduğum yıllarda, çok kıymetlim canım babamın vefatı ile sarsıldım.

Ölüm Hâk olandı ve işte bizim başımıza da gelmişti. Elhamdülillah ahiret vardı. Elhamdülillah yeniden kavuşmak vardı. Ne demişti canımız, efendimiz Hz .Muhammed (s.a.v)

"Göz yaşarır, kalp hüzünlenir. Biz ancak Rabb’imizin razı olacağı sözleri söyleriz”

Bizimde gözlerimiz yaşlı, kalbimiz hüzünlü yolumuza devam ediyoruz.

2022 yılında hayatımıza "Cami ve çocuk buluşmaları” girdi. Ne de güzel oldu. Farklı şehirlerde yapılan etkinliklere imrendim. Bizim şehrimizde de bu güzel buluşmalar neden olmasın? Dedim ve ilk buluşma duyurusunu Instagram sayfasından yaptım. Anneler ve çocuklar ile önceden belirlediğimiz camilerde buluştuk. Niyetimiz çocukların kalplerine cami sevgisi tohumu atmak, camilerde güzel anılar biriktirmekti. Bugüne kadar 28 cami gezdik. Camilerde oyun oynadık, dualar ettik heybemize güzel anılar doldurduk. İnşallah devam edeceğiz.

Oğlum ile çıktığımız tefekkür yürüyüşlerimizin meyvesi 2023 yılında ilk çocuk kitabım "Sincap Kiki Soruyor Ben Niçin Yaratıldım? " Karavan çocuk yayınevinden çıktı. Kitabımın çıkmasıyla eş zamanlı olarak Filistin de ki zulüm başlamıştı. Filistinli kardeşlerimize soykırım yapılıyor, binlerce kadın, erkek, çocuk şehit oluyordu. Bundan sonra gittiğim her okur yazar buluşmasında, her etkinlikte her buluşmada bir davam daha vardı. Filistin hakkında konuşmalıydım. Konuşmaya ve inşallah yazmaya devam etmeliydim.

Çocuklarım ve tüm çocuklar için yazmaya, hayal etmeye, üretmeye Allah izin verdikçe devam edeceğim.

YORUMLAR