Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:26

Açılım Okulları'nda yaz okulu başlıyor!

Açılım Okulları'nda yaz okulu başlıyor!

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-06-2023 15:23   Güncelleme : 15-06-2023 15:53
Açılım Okulları'nda yaz okulu başlıyor!

2017'den beri tecrübeli ve vizyoner kadrosuyla Serdivan/İstiklal Mahallesi’nde eğitim-öğretime devam eden Açılım Okulları’nda yaz okulu kayıtları başladı. Yaz okulu hakkında bilgi veren Kurucu Müdür Ahmet İçöz, “Mutlu çocuklar mottosu ile çıktığımız bu yolda yazın döneminde de yaşayarak öğrenmek isteyen tüm çocuklarımızı yaz okuluna bekliyoruz" dedi

3 TEMMUZ – 18 AĞUSTOS ARASI

22 yıllık eğitimcilik tecrübesini vizyoner kadrosuyla birleştirip Serdivan/İstiklal Mahallesi’nde eğitim veren Açılım Okulları’nda yaz okulu kayıtları başladı. 3 Temmuz ile 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan yaz okulunda; Görsel sanatlar, İngilizce, robotik kodlama, ders tekrarları, spor aktiviteleri, atölye çalışmaları, Kuran-ı Kerim, dini bilgiler ve gastronomi içerikli faaliyetler gerçekleştirilecek. Yaz okuluna başvurmak isteyen ailelerin Açılım Okulları’nın Serdivan’daki hizmet binasına başvurabileceği yahut telefon ile önbilgi alabileceği açıklandı.

 

“ÖRNEK TEŞKİL EDİYORUZ”

Yaz okulu hakkında bilgi veren Kurucu Müdür Ahmet İçöz, “2000 yılında özel dershanemizi kurarak binlerce çocuğumuza başarı yolu gösterdik ve eksiklerini tamamladık. Onların başarılarıyla gurur duyduk. Şimdi de Sakarya haberleri">Sakarya Özel Açılım Okulları ile yeni başarılar yazmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve etkinlikler ile birçok alanda ilklere imza atarak örnek teşkil ediyoruz. Birçok eğitim kurumunun da takibi altındayız. Yaparak, yaşayarak öğrenmek, hissetmek ve hayata hazırlanmış bir nesil yetiştirmek isteyen herkesi yaz okulumuza bekliyoruz" dedi.

SOSYAL YÖNÜ KUVVETLİ MODEL

İçöz, “Açılım Okulları olarak, 'mutlu çocuklar' sloganı ile çıktığımız okul yolculuğumuzda, sadece akademik anlamda derslerin işlendiği bir okul programı uygulamıyoruz. Sosyal yönleri kuvvetli, atölye çalışmaları ile desteklenmiş, sportif faaliyetlere önem veren, hayatın içinden, çocuklarımızı hayata hazırlayan bir eğitim modeli uyguluyoruz. Yaz okulumuzda da bu vizyon ile çocuklarımızın geride bıraktığı dönemdeki bilgileri pekiştirmesini sağlayıp onları yeni eğitim dönemine hazırlayacağız" dedi.

Abdullah BİRİNCİAbdullah BİRİNCİ

YORUMLAR