Esnaf Ziyaretleri ve Şehit Ailelerine Vefa

Başkan Işıksu, ilk olarak Güneşler'de esnaf ziyaretleri yaparak Ramazan ayının bereketini paylaştı ve hayırlı işler diledi. Ardından, vatan için canlarını feda eden şehitler Bahadır Rıdvan Talay ve Cemalettin Karamuk'un ailelerini ziyaret ederek dualar etti.

Gençlerle İftar ve Tıp Öğrencileriyle Buluşma

"İftara 5 Kala" programı kapsamında AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Emir Can Kocaman ve gençlerle birlikte vatandaşlara iftar öncesi ikramlarda bulunan Başkan Işıksu, iftar vaktinde ise Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altıntoprak ve İl Sağlık Müdürü Dr. Kayhan Özdemir'in katılımıyla Tıp Fakültesi öğrencileriyle iftar sofrasında buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Işıksu, sağlık alanında eğitim gören gençlerin gelecekte önemli başarılara imza atacaklarına olan inancını vurguladı.

Hane Ziyaretleri ve Gönül Sofraları

Günün Ramazan programları Tepekum'da hane ziyaretleriyle devam etti. Vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Işıksu, Ramazan'ın paylaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşadı.

"Adapazarı Muhabbetle Güzel"

Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade eden Başkan Işıksu, "Adapazarı, muhabbetle daha güzel. Rabbim sofralarımızdan bereketi, gönüllerimizden muhabbeti eksik etmesin" dedi.