Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:49

AK Parti Serdivan aday adayı Mehmet Şehit, sahalarda boy gösteriyor

Aday adaylık başvurusunun ardından seçim çalışmalarına hız kazandıran AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Mehmet Şehit, Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneğini ziyaret etti. AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Mehmet Şehit seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Halk ve esnaf ziyaretlerine ara vermeksizin devam eden Şehit, Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği (CADDER) Başkanı Yaşar Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 18:43
AK Parti Serdivan aday adayı Mehmet Şehit, sahalarda boy gösteriyor

Çark Caddesi esnafının sıkıntılarını dikkatle dinleyerek not alan Şehit, karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. CADDER Başkanı Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, aday adayı Şehit ise ziyaretin ardından kısa bir açıklama yaptı.

“Şehrin nabzını tutan, ekonominin mihenk taşı olan Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Yaşar Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyesi değerli esnaflarımızı ziyaret ettik. Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimizi nezaketle karşılayan değerli esnaflarımızın dua ve desteklerine talip olduk” ifadelerini kullanan Şehit; “misafiri olduğumuz derneğimize bizleri gönülden kucaklayan samimiyetleri ve kıymetli sohbetleri dolayısıyla minnettarız. Dernek başkanımıza ve yönetimine yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarında bulundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR