Fısıltı HABERLERİ
HV
17 NİSAN Çarşamba 02:37

Ali İnci AK Parti 28. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İnci AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda, AK Parti’den 28. Dönem Sakarya Milletvekili aday adaylığına başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla geldiği AK Parti İl binasında aday adaylığı başvuru evraklarını İl Başkanı Yunus Tever’e Teslim Etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2023 13:11   Güncelleme : 17-03-2023 13:43
Ali İnci AK Parti 28. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı

Belediye başkanları, AK Parti İl ve İlçe yönetim kurulu başkan ve yardımcıları, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri, partinin ileri gelenlerinin de hazır bulunduğu adaylık başvurusunda AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever aday adaylığı belgesini İnci'den teslim aldı.Habercilere kısa bir açıklama yapan Ali İnci, her zaman olduğu gibi ülkeye ve vatandaşa hizmet odaklı bir yola çıktığını, bu çıktığı kutlu yolda kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin emin adımlarla yoluna devam ettiğini vurgulayarak,  "Hizmet için bu kutlu yola çıktık. Hayırlı olsun" dedi.

İnci ayrıca başvuru dilekcesini verirken yanında Ak Parti Hendek İlçe başkanı Hasan Serdar Baykal, Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan, Serdivan belediye başkanı Yusuf Alemdar Pamukova belediye başkanı İ.Güven Övün ,Hendek eski belediye başkanı İrfan Püsküllü ve partililer vardı İnci  kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkür etti.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR