Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ
MAGAZİN

Ankara'da Moda Rüzgarı Devam Ediyor: COF'25'in İkinci Günü Görsel Şölenle Son Buldu!

Başkent Ankara, moda dünyasının nabzını tutan dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı (COF'25), ikinci gününde de ziyaretçi akınına uğradı ve moda severlere unutulmaz anlar yaşattı. Joker Ajans'ın profesyonel modellerinin sergilediği birbirinden çarpıcı defileler, katılımcılardan tam not aldı.

Ankara'da Moda Rüzgarı Devam Ediyor: COF'25'in İkinci Günü Görsel Şölenle Son Buldu!
Paylaş:

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Hayati Akbaba, fuarın ikinci gününün de başarıyla tamamlandığını belirterek, "Sanatın, tasarımın ve vizyoner fikirlerin buluştuğu bu özel yolculuk yarın da kaldığı yerden devam edecek," dedi. Ankara Ticaret Odası'nın da destekleriyle düzenlenen fuar, moda dünyasının en güncel tasarımlarını Ankaralılarla buluşturdu.

Gün boyunca Women Work, Clande, İnvee, Mimya ve Wennora markalarının tasarımları podyumda sergilendi. Özellikle Zeynep ve Berke Mülayim'in sahibi olduğu Wennora markasının defilesi, yenilikçi ve göz alıcı kreasyonlarıyla izleyicilerden büyük beğeni topladı. Defilenin sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan marka, fuarın en çok konuşulanlarından biri oldu.

Wennora'nın başarısı, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Hayati Akbaba tarafından da takdir edildi. Başkan Akbaba, firma sahibine ve tasarımcısına birer plaket takdim ederek bu önemli başarıyı onurlandırdı. COF'25, moda dünyasının kalbinin Ankara'da attığını bir kez daha kanıtladı.

HABER: Ali Fikret - ANKARA

 

Haberin Galerisi

Bu haber Fısıltı HABERLERİ tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MAGAZİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.