Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 17:28
1 Advert

Aracınıza Gözümüz Gibi Bakalım Sizin Yerinize Biz Satalım

Otomobil sahiplerinin birçoğu için satış süreçleri zorlayıcı hale gelebiliyor. Satışa hazır hale getirilmesi adına otomobilin mekanik ve kozmetik bakımlarının yapılması, ekspertize götürülmesi ve doğru alıcıyla buluşması zaman ve maliyet ihtiyacı doğururken, tüm bu süreçleri kolaylaştırmak adına Otomerkezi.net İstanbul Maltepe'de bulunan 20 bin metrekarelik merkezini otomobilini satmak isteyen araç sahiplerine açıyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 29-08-2022 12:37
Aracınıza Gözümüz Gibi Bakalım  Sizin Yerinize Biz Satalım

"Çoğu zaman belirli eksikleri sebebiyle otomobilini satamayan araç sahiplerinin araçlarını genel merkezimizde sergiliyor, gözümüz gibi bakıyor ve onların yerine biz satıyoruz, Merkezi'nde Sat diyoruz." şeklinde açıklama yapan Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş, bu otomobillerin satışında hızlı kredi dahil tüm finansman çözümlerini de alıcıların kullanımına sunduklarını belirtti.

 

Kurumsal ikinci el otomobil markalarından Otomerkezi.net, aracını satmayı düşünen araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak yeni bir projeyi hayata geçirdi. "Merkezi'nde Sat" sloganıyla yola çıkan uygulamayla birlikte şirket, sahip olduğunuz otomobilin satış sürecindeki tüm gereksinimlerini ücretsiz şekilde karşılayarak ayda on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul Maltepe'deki Genel Merkezi'nde potansiyel alıcıların beğenisine sunuyor.

 

Ücretsiz temizleniyor, bakımı yapılıyor, satışa hazır hale getiriliyor

 

"Satmak istediğiniz aracı sizin yerinize biz satışa hazır hale getiriyoruz. Otomobilin ihtiyaç duyduğu eksikleri tespit edip gideriyoruz." diyen Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş, "Araç sahibinin aracını 20 bin metrekarelik Otomerkezi.net Genel Merkezi'nde (Maltepe) sergilerken, eğer ihtiyaç varsa mekanik bakımını yapıyoruz. Sonrasında kaporta restorasyonu adına çizikler, göçükler, boya ihtiyaçlarını gerçekleştiriyoruz. En son far parlatma, iç-dış detaylı temizlik, motor temizliği, pasta cila, boya koruma ve dezenfeksiyon işlemlerini devreye alıyoruz. Tüm bu hizmetler için de hiçbir ücret almıyoruz." ifadelerine ye verdi.

 

"Ekspertiz, ilan ve sergileme de ücretsiz, satın alma garantisi de bizden"

 

Satışa sunulacak aracın 101 nokta ekspertizi de ücretsiz yapılırken, tüm ilan platformlarında ve genel merkezde otomobilin sergilenmesi için hiçbir ücret talep edilmiyor. Doğru fiyatlandırmanın oldukça önem arz ettiğini dile getiren Otomerkezi.net CEO'su Karakaş, "Uzmanlarımız tarafından aracın satış fiyatı profesyonel olarak hesaplanıyor, araç bizde sergilendiği sürece on binlerce kişinin yerinde görmesi imkanı doğuyor, aracı satın almayı düşünen alıcı için de tüm finansman ürünlerimizi kendi bünyemizde sunuyoruz. 30'uncu günün sonunda bize emanet ettiğiniz aracınız satılmazsa, Otomerkezi.net olarak kesin satış fiyatı üzerinden satın alma garantisini de veriyoruz." diyor. Alıcılar için hızlı kredi imkanı sunulan otomobillerin fiyatlandırması da ücretsiz şekilde gerçekleştiriliyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR