Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:50

BAMBAŞKA SOHBETLER'İN KONUĞU: BURCU BİNİCİ Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi Ailesi sevgilimi istediği kızla evlendirdi

Başarılı oyuncu Burcu Binici, NTV ekranlarında oyuncu olduğu için, erkek arkadaşının annesi tarafından yaşadıklarını anlattı... Binici: "Bizim Türkiye'de anneler oğullarına bir kadını güzel sevmeyi, terbiyeli sevmeyi öğretseler, kavga ve şiddet olmaz"

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-10-2023 10:41   Güncelleme : 16-10-2023 10:49
BAMBAŞKA SOHBETLER'İN KONUĞU: BURCU BİNİCİ Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi Ailesi sevgilimi istediği kızla evlendirdi

Onur Büyüktopçu ile birlikte Freud'un İnsanları adlı tiyatro oyununda sahneye çıkan Burcu Binici, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Onur Büyüktoplu ile birlikte yeni oyunlarını anlatan başarılı oyuncu, ilişkiler konusunda dikkat çekici cümleler kurdu. Burcu Binici, Ceyda Düvenci'ye  "Uzun bir ilişkim vardı 5 seneye yakın. Annesi bir gün bana 'Kızım ne iş yapıyorsun' dedi, bu arada da beni ekranda deli gibi izliyorlar. 'Oyuncuyum ben' dedim, 'olsun' dedi... Öyle bir olsun ki, ezmek için... Bir şey demedim, annesi istediği en yakın arkadaşının kızıyla evlendirdi sevgilimi... Bizim Türkiye'de şöyle bir sorunumuz var: anneler oğullarına bir kadını güzel seveceğini, terbiyeli seveceğini öğretseler ne kavga olur, ne gürültü olur, ne şiddet olur."

 

Burcu Binici'nin bu açıklamasına Ceyda Düvenci'nin yorumu ise şöyle oldu:  "Ama annenin de öyle büyümüş olması gerekli, annenin de kadınlığının unutturulmamış, kadınlığı hep hatırlatılmış, onore edilmiş bir kadın olması gerekiyor bunu yapabilmesi için..."

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR