Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:58

Başkan Osman Çelik’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'ten Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam alemine barış, huzur ve sağlık temennisinde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2024 15:40
Başkan Osman Çelik’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Mesajında, İslam aleminde yaşanan kan ve gözyaşının bir an önce durmasını dileyen Çelik, “Bütün değerli hemşerilerimizin ve Türk İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu güzel bayramın bayram gibi yaşanmasını, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını, saygı, sevgi ve muhabbetimizin artmasını yürekten ve gönülden temenni ediyorum.

 

Sevgi ve Muhabbetle Kenetlenelim

 

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i tüm güzelliğiyle uğurluyoruz. Mübarek bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı günlerdir. Bir ay boyunca oruç tutarak, ibadet ederek ve hayır duaları ederek kendimizi ve toplumumuzu arındırdık. Bu bayramda da bu güzel duyguları sevdiklerimizle paylaşmanın huzurunu yaşayalım.

 

Bayram Sevincini Sevdiklerimizle Paylaşalım

 

Ramazan Bayramı'nın gönüllere ferahlık, hanelere mutluluk getirmesi temennisiyle, araçlarıyla yola çıkanlardan dikkatli olmalarını, trafik işaretlerine riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, bayram sevincinin matem havasına dönüşmemesi için trafik kurallarına harfiyen uymalarının altını çizmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve değerli hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimizi bayramın birinci günü saat 14.00'da Belediye hizmet binamızda gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR