Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 13:39

Başkan Özen, İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan AK Parti Sakarya Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği Aylık İstişare Değerlendirme Toplantısına katıldı. Eylül Ayı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı AK Parti İl Başkanı Yunus Tever'in başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok ve AK Partili İlçe Belediye Başkanlarının katılımıyla Söğütlü Festival Alanı'nda gerçekleşti. Toplantıda şehir genelinde ve ilçelerdeki devam eden projeler, yatırımlar ve tüm siyasi gelişmeler etraflıca ele alındı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-09-2022 17:38
Başkan Özen, İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Tecrübe paylaşımı önemli

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Halkımıza daha iyi hizmeti götürmek ve şehirlerimizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek adına AK Partili belediyeler olarak Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz ile istişareye ve tecrübe paylaşımına her daim önem gösteriyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Söğütlü Belediye Başkanımız Koray Oktay Özten'e ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Koordinasyon çalışmalarımıza ışık tutuyor

AK Partili Belediyelerin tüm ilçelerdeki mahallelere eşit bir şekilde hizmet götürdüğünü ifade eden Tever, toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bu ay Söğütlü ilçemizin ev sahipliğinde bir araya geldik. Başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Bu istişare ve değerlendirme ile toplantılarında yakaladığımız uyum ve koordinasyon çalışmalarımıza ışık tutuyor. Bu ay ki toplantı da şehrimizin ve ilçelerimizin gündemiyle ilgili gelişen siyasi hadiseleri ve devam eden çalışmalarımızı etraflıca değerlendirdik” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR