Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:28

BİNLERCE HENDEK’Lİ KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

Hendek Belediyesi ve Hendek 2. OSB Müdürlüğü iş birliğinde Hendek Kapalı Pazar Yerinde 10 bin kişilik iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programında Kur'an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra semazen gösterisi ve çocuklar için bir dizi etkinlik ve ikramlarda bulunuldu. Programa Hendek halkının yoğun ilgisi dikkat çekti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-04-2024 18:33
BİNLERCE HENDEK’Lİ KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

KATILIM YOĞUN OLDU

Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde düzenlenen Büyük Hendek iftarına Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dursun Çağlayan, Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar ve yönetimi, Büyük Birlik Partisi Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu, Siyasi Partilerin Hendek İlçe Başkanları, Büyük Birlik Partisi Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar ile birlikte masaları tek tek dolaşan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendek halkını selamlayarak hoş geldiniz dedi.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ

İftar programı öncesi Hendek Rasimpaşa Cami İmamı Hamza Bozkurt tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından Semazenler sahne alarak Anadolu'da mayalanmış olan barış, kardeşlik, dostluk ve huzur mesajı verdiler.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Program öncesi alana kurulan şişme oyun parklarında aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiren ve doyasıya eğlenen çocuklar ücretsiz olarak dağıtılan ikramlar ve etkinlikler için Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür ettiler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR