Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:39

Bodrium Otel'de, Daha İyi Bir Yaşama Yolculuğun İpuçları Paylaşıldı

Bodrium Hotel & SPA’da başlayan IANUA SPA Well-Being Days “İyi Oluş ve Sağlıklı Yaşam Günleri” açılış etkinliği ile deneyimli isimler rehberliğinde gerçekleşti. 3 gün boyunca devam eden etkinliğe ilgi gösteren ziyaretçiler, Prof. Dr. Zeynep Oktuğ Tırnova'nın bilim temelli Wellbeing Psikolojisi ile mental sağlıklarına odaklanma şansını yakaladı. Profesyonel yaklaşım ve uzmanlıkla tasarlanan bu etkinlikte katılımcılar, günlük hayatlarında daha bilinçli ve denge içinde bir zihinsel durum sağlamayı öğrendi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-02-2024 19:50   Güncelleme : 24-02-2024 16:19
Bodrium Otel'de, Daha İyi Bir Yaşama Yolculuğun İpuçları Paylaşıldı

SAĞLIKLI BESLENME TÜYOLARI...

 

Katılımcılar, IANUA Wellbeing Days sayesinde beslenme alışkanlıklarını gözden geçirme ve iyileştirme şansını da elde etti. Beslenme Uzmanı Diyetisyen Seda Ulutaş, kişiselleştirilmiş beslenme planları oluşturma, dengeli yemek seçimleri yapma ve sağlıklı yaşam tarzını sürdürme konularında ilham verici yaklaşımları içeren bir sunum gerçekleştirdi.

 

lucky-palace.com deneme bonusu

Hayata Dokunuş serisinin bir parçası olarak, Horoskopik Taş Uzmanı Özge Balkanlı tarafından sunulan "Tukan Kuşu Enerjisi" etkinliği ise katılımcılara hayata farklı bir perspektiften bakma fırsatı tanıdı. Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Munise Özbek ise Qaratau Doğal Cilt Bakımı hakkında değerli bilgileri paylaştı.

 

IANUA SPA Wellbeing Days konseptli “İyi Oluş ve Sağlıklı Yaşam Günleri'nin, katılımcılara daha iyi bir yaşama yolculuğun kapılarını araladığını belirten Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, bu tarz etkinliklerin farklı tarihlerde devam edeceğini söyledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR