Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:36

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Başkan Ekrem Yüce'yi Ziyaret Etti

Destici’den Yüce’nin projelerine tam not: “Sakarya sosyal belediyeciliğin kemik bulmuş halidir” Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ağırladı. Yüce, Destici’ye Sakarya’da 4 buçuk yılda hayata geçirilen ve sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek olan projeleri anlattı. Başkan Yüce, “Sakarya artık kabuğuna sığmıyor. Uluslararası pek çok alanda başarılarımız var. Raylı sistemleri de tamamlayarak Cumhurbaşkanımız öncülüğünde şehre değer katacağız” dedi. Genel Başkan Destici ise, “Sakarya sosyal belediyecilik anlayışının kemik bulmuş hali, Türkiye’nin çimentosudur. Başkanımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-11-2023 18:04   Güncelleme : 23-11-2023 18:20
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Başkan Ekrem Yüce'yi Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Yasin Kobal, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Naim Yolcu, Sakarya Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cengiz Bayar ve beraberinde gelen heyeti makamında ağırladı.

 

Kabuğuna sığmayan bir Sakarya

Destici’nin ziyaretine Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile çok sayıda basın mensubu da eşlik etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü Destici’ye teşekkür eden Başkan Yüce, Sakarya’da 4 buçuk yılda tarımda, turizmde, enerjide, hayvancılıkta, ulaşımda, hizmet alanında ve hayatın her noktasında vatandaşa dokunan projeleri anlattı.

 

Türkiye’ye ve hatta dünyaya örnek model olan öncü projelere örnekler veren Yüce, “Sakarya artık kabuğuna sığmıyor. Dünya çapında birçok başarı elde ettik ve etmeye devam ediyoruz. Son hızla çalışmaya, üretmeye devam” vurgusu yaptı.

 

Sakarya’nın ürünleri

Genel Başkan Destici ise Sakarya’nın sosyal belediyeciliğin kemik bulmuş hali olduğunu ve ülkenin çimentosu niteliği taşıdığını ifade ederek, şehrin “kültür ve coğrafyaların mozaiği” özelliğinin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

 

“Sakarya artık kabuğuna sığmıyor”

Başkan Ekrem Yüce tarımda öncü projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Şehirler şehri Sakarya dememizin en önemli nedeni Balkanlar, Kafkaslar yani Osmanlının kültür coğrafyası Sakarya’da kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Sakarya artık kabuğuna sığmaz oldu. Dünya çapındaki büyük spor organizasyonlarını şehrimizde gerçekleştiriyoruz. Oluşturduğumuz modellerle tarımda öncülük ediyoruz. Seracılık Mükemmeliyet Merkezimiz, Melen Botanik Vadimiz gibi tarımın modern yöntemlerini vatandaşlarımıza öğretiyoruz. 3 milyon fideyi toprakla buluşturduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle raylı sistemler konusunu hallederek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Projelerimiz son hızla devam ederken hepsini tek tek hayata geçiriyoruz” dedi.

 

Sakarya Türkiye’nin çimentosudur

Genel Başkan Mustafa Destici ise Sakarya’nın kültür zenginliğine vurgu yaptığı konuşmasında şöyle dedi: “Bugün Sakarya’da çok önemli ziyaret duraklarımızdan bir tanesi

de Büyükşehir Belediyesi oldu. Bizler Ekrem Başkanımızın 4,5 senede hayata geçirmiş olduğu projeleri yakından takip etme fırsatı yakaladık. Sakarya; tarım, savunma sanayi, sosyal belediyecilik anlayışının kemik bulmuş halidir. Başkanımızın Sakarya için dediği kardeşlik coğrafyasının kalıntıları burada bulunuyor. Osmanlının çeşitli coğrafyalarından gelen insanlarla birlik beraberlik içinde yaşadığı huzur şehri. Sakarya adeta bir mozaik gibi tüm insanlarıyla Türkiye’nin çimentosudur. Ekrem başkanımızın Sakarya ve Türkiye coğrafyasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum”

 

Başkan Yüce, Genel Başkan Destici’ye şifa sandığı, Büyükşehir üretimi olan nehir çikolata, domates, Geyve ayvası, Yağcıbedir halısı ve Dünya Bisiklet Şehri maketi takdim etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR