Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:21

DEVİR TESLİM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

DEVİR TESLİM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM 31 Mart Yerel seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Hendek halkının göstermiş olduğu destekle resmi olarak Hendek Belediye Başkanı seçilen İrfan Püsküllü, Meclis üyeleriyle birlikte Cuma namazı çıkışında Hendek Belediyesi’ne gelerek eski Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan görevi teslim aldı. Hendek Belediyesi önünde düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek eski Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Hendek Belediyesi yeni ve eski Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Kadın Kolları, Muhtarlar, Belediye Personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-04-2024 18:07
DEVİR TESLİM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

BABAOĞLU:  HAYIRLI OLSUN

31 Mart yerel seçimlerini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçirdiklerini ifade eden Hendek Belediyesi eski Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Değerli Hendeklilerin teveccühü ile Allah bizlere 5 yıl bu memlekete hizmet etme fırsatı verdi. Alnımızın akıyla bu görevi yerine getirdik. Şimdi yine halkımızın teveccühü ile bu görevi Sayın İrfan Püsküllü ’ye devrediyoruz. Dostluk ve kardeşlik hukukumuza zarar vermeden demokratik bir şekilde yaşamamız gerekiyor. Hendek için gerektiğinde bir araya gelmeyi becerebiliriz. Allah İrfan Başkanımıza hayırlı ve güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Kendisine ve Hendek’imize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: KUTSAL EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Devir teslim töreninde konuşan Başkan Püsküllü, “ Öncelikle Kadir Gecemiz ve cumamız mübarek olsun. Seçimlerin vermiş olduğu yoğunluktan dolayı sesim biraz kötü bunun için sizlerden özür diliyorum.  Turgut Başkanımıza teşekkür ediyorum. Görevi bizler kendisine emanet etmiştik şimdi kendisi de bize emanet ediyor. Bu kutsal emanete sahip çıkacağız.  31 Mart Yerel seçimlerinin tüm ülkemiz başta olmak üzere Sakarya’mıza ve Hendek’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmalar sonrası Hendek Belediyesi önünde kurban kesimi gerçekleşerek dualar edildi.

MAZBATA ALINDI

Hendek Belediyesindeki törenin ardından Belediye Meclis Üyeleri, ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na giderek Seçim Kurulu Başkanı Hakim Zehra Ölmez’den mazbatalarını alan Büyük Birlik Partisi Meclis Üyeleri ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek halkına desteklerinden ötürü teşekkür etti. Daha sonra meclis üyeleriyle birlikte Belediye Binasındaki makam odasına geçen Başkan Püsküllü burada tebrikleri kabul ederek günün anısına teşkilat mensupları ve vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR