Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 18:32
1 Advert

DOĞULU MUSIC’İN ALTIN YILI

Kuruluşundan bu yana milyonlarca insanın severek dinlediği yüzlerce şarkı çıkaran Doğulu Music 2022 yılında dünya listelerinde başarıdan başarıya koştu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 30-12-2022 10:02
DOĞULU MUSIC’İN ALTIN YILI

Tüm Türkiye’nin severek dinlediği, dilinden düşürmediği şarkıların ev sahipliğini yapan Doğulu Music geçtiğimiz yılı başarılarla geçirdi. Kuruluşundan bu yana en verimli yılını geçiren şirket, birbirinden farklı janrlarda, 10 farklı sanatçıya ait toplamda 5 albüm, 9 single, 9 müzik videosu ve 13 canlı performans videosu yayınladı. 

 

Bünyesinde Atilla Ural, Aycan Teztel, Bade, Bulut Gülen, Duygu Soylu, Cem Pilevneli, Duygu Tarhan, Gülşah Erol, İlker Aksungar ve Kenan Doğulu gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren birbirinden kıymetli 10 sanatçı bulunduran şirket, 2022’yi büyük başarılarla tamamladı. Doğulu Music’in yetenekli müzisyenleri 2022 yılında Spotify ve Apple Music gibi dünyanın en çok kullanılan müzik platformlarının yerli ve uluslararası listelerinin üst sıralarında yer aldı. Geçtiğimiz günlerde ilk EP’si “Bade”yi tamamlayan genç şarkıcı Bade, 2022 yılında ilk tekli çalışması “Vibe” ile müzik dünyasına adım atan Atilla Ural ve başarılı caz sanatçısı Bulut Gülen dünya listelerinde başarı yakaladı.

 

Başarılarla dolu bir yılı geride bırakan şirket, 2023 yılında da müzik dünyasında adından söz ettirmeye devam edecek. Doğulu Music, genç şarkıcı Bade’nin şubat ayında vereceği lansman konseri ve aynı ay çıkacak olan Aycan Teztel albümü ile yeni yıla hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR