Fısıltı HABERLERİ
HV
25 NİSAN Perşembe 13:35

Enes Tunca İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı oldu

İYİ Parti Sakarya 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Enes Tunca parti binasında yapmış olduğu basın açıklaması ile aday adaylığını duyurdu. ‘’Karanlık ve kirli odaklar’’

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2023 15:13
Enes Tunca İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı oldu

28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Enes Tunca yaptığı açıklamada: ‘’Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak olan güneş, Mayıs’ın 14’ünde Türk Milletinin üzerine doğacaktır. Heyecanımızın sebebi, güzel vatanımızın her köşesine yayılacak olan bu harekettir. Bu hareket, Huzurun müjdeleyecisi, kavgayı sonlandıracak, sevgiyi getirecek, yoksulluğu tarihe gömecek ve işsizliği yok edecek bir harekettir. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in iradesinde ortaya çıkmış, tüm baskı ve zorlamalara meydan bırakmadan dimdik duran bu İYİLİK hareketinin, Türkiye’yi karanlık ve kirli odaklardan kurtaracağına inancımız tamdır’’ dedi.

‘’Anadolu’nun göklerinde ışıldayacağız’’

Tunca: ‘’Bu yolda; Milletimizin her bir ferdiyle kucaklaşacağız. Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. Gül olup açacağız. Ümit olup sevindireceğiz. Merhem olup kanayan yaralara deva olacağız. Toprak olup bereket dağıtacağız. Güneş olup ısıtacağız Ve Anadolu’nun göklerinde ışıldayacağız’’diye belirtti.

‘’Millete Borcumuz var’’

Tunca: ‘’Bugün! menfaat çetelerinin köşe başlarını tutmuş olduğunu görüyoruz. Milletin derdi karşısında adeta kör ve sağır olmuş bir iktidar ve yandaş grubuyla karşı karşıyayız. Hırsızlığın, yalanın bini bir para… Milli ve manevi kutsallarımız, siyasetin adeta mezesi haline dönmüş durumda… Gençler hayal kuramıyor… Eğitim sistemi, eğitim ve sistemin olmadığı bir ucube yönteme dönüşmüş vaziyette en önemlisi fırsat eşitliğinin adı dahi anılmıyor. Ülkemize gelip yerleşmiş misafirlerin, misafirlikleri çoktan kabak tadı verdi. Adalet kanayan bir yara! Bu kadar sorunun karşısında korkmuyoruz! Türk Milletine borcumuz olduğu anlayışıyla siyasete bakıyoruz! Milletimize borcumuz var! Genç ve dinamik, azimli, inançlı ve kararlıyız! Ayak basmadık mahalle, sıkmadık el bırakmayacağız!’’ dedi.

‘’Derdimiz millet, düşüncemiz Devlet’’

Tunca: ‘’Türk Milletine güvenimiz tam! Türkiye’den başka gidecek ülkemiz yok, vazgeçecek bir vatanımız yok! Bu yola, taşın altına elimizi değil yüreğimizi koyarak çıkıyoruz! Siyaset hobi olarak yapılacak bir iş değildir. İhale mesleği hiç değildir. Yoldan geçerken uğradım mesleği de değildir. Alt yapı isteyen bir meseledir. Kafa yormak isteyen, en önemlisi yürek isteyen bir iştir. Bu farkındalıkla hareket ediyoruz! 

Yüreğimizde ATEŞ, vicdanımızda bir yara! Derdimiz millet, düşüncemiz Devlet! Türkiye’nin her güzelliğine sahip çıkacağız.Milletvekili adaylık yolunda Sn. Genel Başkanımız gibi ayakkabı eskiteceğimizin taahhüdünü  huzurunuzda veriyorum. Ve sözlerimi şu dizeler ile bitiriyorum. Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!’’ diye ifade etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR