Geniş Katılımlı Etkinlik

Gecenin onur konukları arasında Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Türkoğlu, Başkan Vekili İbrahim İşçi, Genel Sekreter Zehra Toy, Kadın Kolları Başkanı Serap Apaydın ve Yardımcısı Hamiyet Özgedik yer aldı. Federasyona bağlı dernek başkanları da tam kadro katılım sağladı.

Sivil toplum ve siyaset dünyasından da önemli isimlerin iştirak ettiği programa, Hantek Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Karakaş, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Başkan Yardımcısı Banu Yeşil, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Çetin, Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Meryem Özer, Serdivan KACEP Kadın Başkanı Hülya Yıldırım, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Gürsoy ve Türk Kızılayı Serdivan Şubesi Başkanı Şule Batur katılım gösterdi. Gecenin kadın sponsoru Özlem Akyel de etkinlikteki yerini aldı.

Karşılıklı Teşekkür Mesajları Gecenin Anlamını Güçlendirdi

Gecede yapılan konuşmalarda, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara karşılıklı teşekkürler ifade edildi. Engelliler Birlik Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Serap Apaydın, yaptığı konuşmada, "Annelerimiz, hayatımızın mimarları, en değerli varlıklarımızdır. Bu anlamlı günde, annelerimizi bir araya getirerek onlara küçük de olsa bir nebze olsun mutluluk yaşatmak bizim için büyük bir onur. Bu programın gerçekleşmesinde bize sonsuz destek veren Erenler Belediye Başkanı Sayın Şenol Dinç'e, kıymetli eşi ve Başkan Yardımcısı Sayın Banu Yeşil'e ve tüm belediye ekibine gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca gecenin gerçekleşmesinde maddi manevi desteğini esirgemeyen kadın sponsorumuz Sayın Özlem Akyel'e şükranlarımızı sunuyoruz. Katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize de ayrıca teşekkür ederiz," dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ise konuşmasında, "Anneler Günü gibi anlamlı bir programda Engelliler Birlik Federasyonu ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Annelerimiz baş tacımızdır. Onların her zaman yanında olmak, ihtiyaçlarına cevap vermek bizim önceliğimiz. Bu güzel gecenin düzenlenmesinde özveriyle çalışan Engelliler Birlik Federasyonu Kadın Kolları Yönetimine, başta Başkanları Sayın Serap Apaydın olmak üzere, Federasyon Başkanı Sayın Ahmet Türkoğlu'na ve tüm federasyon üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca gecemize katılarak bizleri onurlandıran tüm değerli misafirlerimize de şükranlarımı sunarım," ifadelerini kullandı.

Gecenin sponsoru Özlem Akyel de, "Annelerimizin bu özel gününde böyle anlamlı bir organizasyona destek olmaktan gurur duyuyorum. Engelliler Birlik Federasyonu ve Erenler Belediyesi'nin bu iş birliği takdire şayan. Emeği geçen herkese teşekkür ederim," şeklinde konuştu.

Program, çeşitli gösteriler ve ikramlarla devam ederken, katılımcılar annelerle birlikte keyifli anlar yaşadı.