Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:45

Gaggenau ile Uzmanlar Buluşmaya Devam Ediyor

Lüks mutfak cihazları markası Gaggenau, lezzet dünyasının uzman isimlerini tasarımcılarla bir araya getirmeye devam ediyor. “Keşif en güzel ilhamdır” mottosuyla düzenlenen etkinlik serisinin üçüncüsünde, dünyaca ünlü konyak evinin 7 nota tadımı Şef Eren Erdem’in geceye özel hazırladığı yemeklerle yapıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-12-2022 13:20   Güncelleme : 27-12-2022 13:29
Gaggenau ile Uzmanlar Buluşmaya Devam Ediyor

Gaggenau’nun, Türkiye’nin mimari ve dekorasyon sektörüne yön veren isimleri ile bir araya geldiği etkinlik serisinin üçüncüsü, Gaggenau Showroom’da düzenlendi.

Konyak markasının elçisi İbrahim Kemer, 7 nota tadımını gerçekleştirirken Şef Eren Erdem de bu notalar ile eşleşen lezzetleri Gaggenau cihazları ile hazırlayarak tasarımcıların beğenisine sundu. “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” düşüncesinden hareketle, şefin ikram ettiği “Cannelle” in ardından başlangıç olarak Burrata, Poşe Ayva, Çıtır Kişniş Tohumları, İncir Yaprağı Agave servis edilen gecede, lezzet şöleni Deniz Tarağı ve Brisket Kroket ile devam etti. Son olarak da Chili Biber Reçeli ve Fesleğenli Creme Fraiche ikram edildi.

Tasarım ve gastronominin uzman isimlerini aynı mutfakta buluşturan lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, lüksü ve farkı yaşattığı deneyim odaklı “Uzmanlar Buluşuyor” gecesinde en güzel deneyimin keşif olduğunun altını çizerken, geceye katılan tasarımcılar arasında; Yasmin Aryas, Renda Helin Cilalioğlu Çizer, Melike Övet, Serra Özbay, Eda Kamış, Tuba Demirboğa, Elif Arslan, Erbil Tunaboylu, Tevfik Kurşunoğlu gibi dekorasyon sektörünün değerli isimleri vardı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR