Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:40

Grup Başkan vekili Sakarya milletvekili adayı Levent Bülbül Taraklı’da Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan vekili Sakarya milletvekili adayı Levent Bülbül seçim çalışmaları kapsamında Taraklı’da ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 12:43
Grup Başkan vekili Sakarya milletvekili adayı Levent Bülbül Taraklı’da Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan vekili Sakarya milletvekili adayı Levent Bülbül Adım 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak cumhur Başkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Taraklı ilçesinde ziyaretlerde bulundu

MHP Sakarya Milletvekili adayı Levent Bülbül beraberinde Taraklı belediye Başkanı İbrahim Pilavcı İl Başkanı Oğuz Alkaş, İlçe Başkanı Halim Cingöz, Belediye meclis üyeleri ve il ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek “Hayırlı Ramazanlar” dileklerinde bulundular.

Taraklı’da üç dönem Belediye Başkanlığı yapan Tacettin Özkaraman’ı da ziyaret eden MHP milletvekili adayı Levent Bülbül “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Cumhur ittifakı birlik ve beraberliğimizin, dirlik ve düzenimizin temin edicisi ve teminatıdır. Huzurumuzun bekçisidir. Kimi zaman derdimizin ortağı, kimi zaman sorunlarımızın çözüm noktasıdır” diyerek vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR