Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ
MAGAZİN

İlknur Özkuş ödülü kaptı!    

 Modacı Serap Kızıltaş imzalı elbisesi ile geceye katılan  İlknur Özkuş ödülünü gecenin  sunucularının elinden alırken heyecanlı olduğu gözlendi.Gecede Kırmızı Halıda yaptığı röportajlarıyla dikkat çekti.

İlknur Özkuş ödülü kaptı!    
Paylaş:

Gecede ödül aldı...

         İlknur Özkuş, Portaxe'de düzenlenen ödül gecesinde "Yılın en iyi çıkış yapan Kırmızı halı sunucusu " ödülünü aldı. Müjdat Gezen,Gökçe Kırgız, Nevra Serezli, Mustafa Topaloğlu , Ümit Yaşar, Adil Yıldırım,  Ümit Karan, Sinan Güleryüz, Halil Ergün, Cem Belevi ,Merve Demir ,Rumeli Orhan gibi sanat dünyasından isimler de vardı. 

FISILTI HABERLERİ; Sedat SARIKAYA

Bu haber Fısıltı HABERLERİ tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MAGAZİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.