Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 02:31

İŞ İNSANI ve HAYIRSEVER EBRU KAİN’E AZERBAYCAN’DA ANLAMLI ÖDÜL

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Bakü’de bulunan Liv Bona Dea Hastanesi, özel bakıma muhtaç şehit çocukları için "Sevgi Engel Tanımaz" yardım etkinliği düzenledi. Etkinliğe yerel kurumların temsilcilerinin yanı sıra Türkiye'den, aralarında iş insanı Ebru Kain’in de bulunduğu iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-12-2022 13:06
İŞ İNSANI ve HAYIRSEVER EBRU KAİN’E AZERBAYCAN’DA ANLAMLI ÖDÜL

Şehit çocukları için yaptığı kıymetli bağış sebebiyle, Ebru Kain’e Liv Hospital CEO’su Meri İstiroti tarafından bir ödül takdim edildi. Basın kuruluşlarının büyük ilgi gösterdiği törene, Azerbaycan Aile, Kadın ve Çocuk Sorunları Devlet Komitesi Başkanı Bahar Muradova ve çok kıymetli milletvekilleri de katıldı. 

Ödülle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Ebru Kain “İki devlet tek millet anlayışıyla Türkiye olarak Azerbaycan’ın haklı davasında her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Karabağ Zaferi’nde şehit ve gazi olan kahramanların çocuklarına destek olma imkanı verildiği için büyük mutluluk duyuyorum. Bu ödül benim için çok değerli, ama daha da değerli olan çocukların yüzlerindeki gülümseme. Bunun için elimden gelen desteği vermeye devam edeceğim” dedi. 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR