Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 20:53

KARAVAN TUTKUNLARI FESTİVALDE BULUŞACAK

Türkiye’de karavan turizmi alanında geçtiğimiz aylarda düzenlediği ‘İstanbul Karavan Festivali’ ile bir ilke imza atan Doğada Yaşam Okulu, festivalin 2’ncisini 7-8-9 Ekim tarihlerinde Kilyos’ta düzenleyecek. Karavan kültürünü benimseyerek doğada özgür yaşamayı tercih edenler ile bu kültürün bir parçası olmak isteyenler ve karavan hayatını merak edenler ‘İstanbul Karavan Festivali’nde bir araya gelecek. Festivalde karavan ve doğal yaşam ile ilgili söyleşiler, spor aktiviteleri ile çeşitli etkinlikler yapılacak. Festivalde karavanla konaklamanın yanı sıra günübirlik girişler de yapılabilecek.

gundem
Giriş Tarihi : 20-09-2022 17:34
KARAVAN TUTKUNLARI FESTİVALDE BULUŞACAK

Gençlere ve çocuklara yönelik düzenledikleri doğa eğitimleri ve aktiviteler ile dikkat çeken Doğada Yaşam Okulu, tüm dünyada yaygınlaşan karavan kültürünün Türkiye’de de artması için çalışmalarına devam ediyor. Bu alanda Türkiye’de bir ilke imza atarak Mayıs ayında ‘Yaza Merhaba’ konsepti ile karavan festivali düzenleyerek 160 karavan ile 5 bini aşkın doğaseveri ağırlayan Doğada Yaşam Okulu, İstanbul Karavan Festivali’nin 2’ncisini ‘Yaza Veda’ konsepti ile 7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde Kilyos’ta düzenleyecek.

Festivale sınırlı sayıda karavan katılımı olabilecek ve kendi karavanı ile festivale katılmak isteyenler yalnızca www.istanbulkaravanfestivali.com adresinden bilet alarak alana giriş yapabilecek. Karavan yaşamını merak edenler ancak karavanı olmayanlar için de festivalde karavan kiralama imkânı bulunacak. Aynı zamanda festival alanına günübirlik giriş olanağı da bulunacak. İstanbul Karavan Festivali’ne toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler Hacıosman Metro Durağı’ndan Doğada Yaşam Okulu’na düzenlenen ücretsiz ring seferlerinden yararlanabilecek.

Festival boyunca ziyaretçiler, Türkiye’nin önde gelen karavan markalarının yanı sıra doğa ve kamp ekipmanlarına dair birçok seçeneği bir arada bulma imkanı yakalayacak. Ayrıca festival alanında gerçekleşecek söyleyişiler, eğitimler, spor aktiviteleri, yarışmalar ve sahil partisi ile her yaştan doğasever kendi ilgi alanına ait bir etkinlik bulabilecek.

 

400 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve konumu itibarıyla ulaşım kolaylığı sunan Doğada Yaşam Okulu, bu festivalde 200’e yakın karavan ve 7 bini aşkın bireysel ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

Festival destekçileri arasında yer alan Agus Karavan, Avis Caravan, Craftolia, D&R, Gratis, Honda Motosiklet, North Face, Orcamp, Turtle Tiny House ve daha birçok ünlü marka, katılımcılarla etkinlik alanında bir araya gelecek. Katılımcılar ilgili markaların yeniliklerini öğrenme, ürünlerini inceleme ve festivale özel sundukları hizmetlerden yararlanma şansı yakalayacak.

 

Doğada Yaşam Okulu Hakkında:

2018 yılında 400 dönüm arazi üzerine İstanbul Sarıyer’de kurulan Doğada Yaşam Okulu, bugüne kadar ağırladığı 35.000 misafiriyle İstanbul’un kamp ve doğa temalı en büyük tesislerinden biridir. Çocukların ve gençlerin doğada olması üzerine çalışmalar yapan Doğada Yaşam Okulu, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce kamp organizasyonunda bizzat görev alan 35 kişilik uzman ve sertifikalı ekibiyle hizmet vermektedir. Her şartta ve ortamda kamp organizasyonları yapma kapasitesine sahip olan ekibi ile hizmet veren Doğada Yaşam Okulu, düzenlediği eğitimler

ve doğa kampları ile katılımcılarının kendilerini tanımalarını, güç, zeka ve yeteneklerini keşfetmelerini, kendilerine güvenlerini ve takım çalışması becerilerini artırmayı hedeflemektedir.

 

Detaylı bilgi için;

Hande Tunçel - Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0530 549 45 07 / hande.tuncel@soylucengiz.com.tr

Nurcan Koç - Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0538 741 01 86 / nurcan.koc@soylucengiz.com.tr

Münevver Tıfıl - Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0535 040 69 41 / munevver.tifil@soylucengiz.com.tr

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR