Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ
Kültür & Sanat

Kars, Ardahan, Iğdır Derneği Başkanı Baltacı'dan Bayram Mesajı: "Dayanışma ve Kardeşlik Vurgusu"

Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürsel Baltacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramın önemine vurgu yaparak birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Kars, Ardahan, Iğdır Derneği Başkanı Baltacı'dan Bayram Mesajı: "Dayanışma ve Kardeşlik Vurgusu"
Paylaş:

Baltacı, Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını zirveye taşıdığını belirterek, "Kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı'na erişmenin sevincini yaşıyoruz." dedi.

Bayramların milli ve dini inançların, örf ve adetlerin yaşatılmasına vesile olduğunu ifade eden Baltacı, "Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı'nın, bütün vatandaşlarımızın, yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması, bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır." şeklinde konuştu.

Baltacı, bayramın önemini hatırlattığı değerlerin, yılın tüm günlerinde toplumda yaşatılması temennisinde bulunarak, "Bayrak, devlet, Kur'an, millet ve vatan sevgisiyle dolu, kültürel etkinliklerimizin de arttığı bir bayram olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Baltacı, mesajının sonunda tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın barış, huzur ve sağlık getirmesini diledi.

Bu haber Fısıltı HABERLERİ tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kültür & Sanat Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.