Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:13

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşları 'Hayatın İçindeyim' Projesi ile hayata bağlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ‘Hayatın İçindeyim Projesi’ kapsamında çınarlarımızın aktif ve sürdürülebilir hayatın içerisinde yer almasına yönelik çeşitli etkinliklerle bireylere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 65 Yaş almış vatandaşlarımızın, Bisiklet sürüşleri ve bisiklet kampı, sosyal hayatlarını canlı tutarak, ilerleyen yaşın onlar üzerindeki olumsuz etkilerini en az düzeye indirgemek hedefleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hayatın İçindeyim projesi kapsamında vatandaşın sosyal ve kültürel etkinlikler içinde yer almasını sağlıyor. Aktif ve sağlıklı yaşlanma görünüm çerçevesinde başlattığı projeyle Akademi kulübü, Yeşil Sevenler Kulübü, Sağlıklı Yaşam Kulübü, Sanat Kulübü ve Kültür Kulübü, Torun Kulübü ve Beş Çayı Kulübü kapsamında vatandaşların aktif yaşlanmalarına yönelik etkinlikler düzenlemektedir. Bu kapsamda 65 yaş üzeri bireylere kamp etkinliği organize edilerek; sağlıklı beslenme eğitimi, bisiklet turu, yüzme etkinliği gibi faaliyetlerden yararlanmaları sağlanmıştır.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-12-2023 16:03   Güncelleme : 28-12-2023 16:34
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşları 'Hayatın İçindeyim' Projesi ile hayata bağlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bisikleş Şehri Olma Yolunda

İzmit ve Sakarya'dan Katılan Sakarya'nın Sevilen Bisiklet Derneklerinden olan ADABİKE-54 Derneği Başkanı Yavuz Akova, Dernek Üyesi Adem Ekşi ile birlikte Yaklaşık 65 yaş üstü  30 Bisikletçi ‘Hayatın İçindeyim' etkinliğine katıldı. 

Adabike-54 Dernek Başkanı Yavuz Akova “Sağlıklı Bir Yaşam İçin Haydi Pedallayalım ifadelerini kullanırken, bu organizasyonu düzenliyen ve emeği geçenlere teşekkür edeyirum dedi. 

"Hayatın İçindeyim" yüz güldürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği “Hayatın İçindeyim” Projesiyle, 65 yaş üstü Kocaelililere sosyal ve aktif yaş almaya destek çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Hayatın İçindeyim" Projesi; Kocaeli'nde ikamet eden 65 yaş üstü bireylerin yaşam kalitelerini arttırarak, durağan bir hayat tarzından aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzına geçmelerini, sosyal ve kültürel hayatın içerisinde olabildiğince uzun süre kalarak, etkili bir biçimde yaş almalarını amaçlıyor. "Hayatın İçindeyim" Projesi kapsamında Aralık ayı içerisinde "Bisiklet Turu,"  Balayanoz Bayramoğlu Sahilinden 100 Yıl anısına Çarşı Merkez turu yapıldı.

GÜNÜN SONUNDA HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKTİRMEYİ UNUTMADILAR....

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR