Fısıltı HABERLERİ
HV
02 MAYIS Perşembe 09:46

Ruhumdaki sızımı şarkım ile herkese göstermek istedim!

Müzik piyasasında çıkardığı şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde ayrı bir yer edinen yayınladığı sarkıları paylaşım ve dinlenme rekorları kıran Ruh,2022 yılını " Yalancı" isimli şarkısı ile uğurluyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 17-12-2022 17:46
Ruhumdaki sızımı şarkım ile herkese göstermek istedim!

Başarılı şarkıcılardan Ruh, Geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada ; "Almanya'da doğdum gurbetde Almanyada yaşıyorum küçüklüğümden beri hep müslüm gürses, Ahmet Kaya'yı çok dinlerdim ve hep kendimce şiirler yazardım hep şarkı söylerdim kendimce hep sesimi geliştirmeye çalışırdım ve bir gün 12-13 yaşımda kendi şarkılarımı yazmaya başladım herkez bana hep derdi şu yazdıklarını heryerden paylaş ama bense hep hiç yapmazdım taa ki yaşım ilerledikçe dertlerimin çoğaldığını farkına vardım ve o günden beri kendimi odama kilitledim ve bir kalemle kağıda dertlerimi yazmaya başladım yazdığımı okudum melodi uluşturdum ve ondan sonra gözümü kapatıp içimdeki Ruhumdan sarkıyı söyledim .O günden beri Ruhumdaki sızımı herkeze göstermek istedim! Herşey içimden geliyor o yüzden ismim Ruh.!" Diyerek açıklamalarını bitirdi.

            Söz ve Müziği Ruh’a ait şarkının aranjesini Paix298 yaptı. Klibin Yönetmen koltuğunda ise Erol Özcan oturuyor.Ruh'un, MüzikOnair etiketiyle yayınlanan "Yalancı" isimli tekli çalışması 4K çözünürlüğünde video klibiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR