Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ
Kültür & Sanat

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı Dolayısıyla Atatürk Bulvarı AKM Önünde AŞURE Dağıttı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Birlik, beraberlik ve paylaşımın ayı olan Muharrem ayının bereketini paylaşmak için aşure etkinliği gerçekleştirildi. Atatürk Bulvarı AKM önünde kurulan stantta vatandaşlara aşure dağıtıldı. Gerçekleştirilen etkinliğe, Serdivan Belediye Başkanı Osman ÇELİK, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı Dolayısıyla Atatürk Bulvarı AKM Önünde AŞURE Dağıttı.
Paylaş:

YOĞUN KALABALIK,

Etkinlikte aşure almak isteyen vatandaşlar tarafından oluşturulan uzun aşure kuyruğu ise dikkat çekti. Vatandaşlar etkinliğe yoğun bir katılım sonucunda oluşan uzun kuyruk sebebiyle aşure almak için dakikalarca beklemek zorunda kaldı.

Haberin Galerisi

Bu haber Fısıltı HABERLERİ tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kültür & Sanat Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.