Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 06:55

Sakarya Yerel Kültür Derneği’ne Belediye Başkan Aday Adaylarından Ziyaretler

Necmettin Kırık Sakarya Yerel Kültür Derneğini ziyaret etti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine dört ay kala belediye başkan aday adaylarının seçim çalışmaları hız kazandı. Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediye başkanlığı için göreve talip olan aday adaylarının ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarının başında Sakarya Yerel Kültür Derneği geliyor. Kamuoyundaki etkisi ve üye sayısı bakımından başkan adayların yoğun ilgi gösterdiği Sakarya Yerel Kültür Derneğine ilk ziyareti Necmettin Kırık gerçekleştirdi,

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 10:51   Güncelleme : 27-12-2023 00:41
Sakarya Yerel Kültür Derneği’ne Belediye Başkan Aday Adaylarından Ziyaretler

SYKD’nin iki dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Erenler Belediyesi Başkan aday adayı Necmettin Kırık’ı Erenler İlçesindeki dernek otağında Başkan İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Şehrimizin markası yöresel yiyeceklerden Dartılı Keşkek ve Kabak Tatlısı ikramının da yapıldığı ziyarette evinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Necmettin Kırık; “SYKD Yönetim Kurulu Başkanımız ve dostlarımıza da ifade ettiğim gibi iki dönemden fazla süre başkanlık ettiğim, her köşesi bir anlam ifade eden Yerel Kültür Derneği Otağının yapımı başta olmak üzere, Sakarya’nın Yerel Kültürünün gelecek nesillere aktarılması için basımı yapılan kitaplar, sohbet ve bayramlaşma etkinlikleri, Sakarya da şehir aidiyetliğinin artırılması için yapılan çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Yerel Kültür Derneği’ne Erenler Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı sürecindeki ziyaretler kapsamında Otağ da bulunmak bizlere farklı ve güzel duygular yaşattı.

betvole giriş

Katılım sağladığımız toplantıda SYKD Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Erenler ilçemize ve değerli hemşehrilerimize hizmet etmek, Erenler’i şehircilik ve yaşam kalitesi anlamında hak ettiği noktaya getirmek için gerçekleştirmek istediğimiz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

 

Toplantı ve ziyaret süresince bizleri en güzel duygularla misafir eden, her zaman desteklerini belirten, başta SYKD Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Şahin olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

 

Yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylarının derneklerini ziyaret etme taleplerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Sakarya Yerel Kültür Derneği (SYKD) Başkanı İbrahim Şahin, toplumumuzun her alanda kalkınmasında ve yaşam seviyesinin yükseltilmesinde yerel yönetimlerin çok büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Sakarya’daki tüm toplum kesimlerine yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirdiklerini dile getiren SYKD Başkanı İbrahim Şahin bu anlamda derneklerinin kapısının herkese açık olduğunu kaydetti.

 

Ziyaret talebinde bulunan başkan aday adaylarını misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Şahin bu kapsamda ilk ziyareti gerçekleştiren Erenler Belediye Başkan aday adayı Necmettin Kırık’ı kendi evinde ağırlamanın manevi hazzını yaşadıklarını söyledi. Başkan Şahin, Necmettin Kırık’a başarılar dilerken, Sakarya Yerel Kültür Derneği olarak her zaman destekçisi ve yanında olduklarını belirtti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR