Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ
Kültür & Sanat

Sakaryalı Hayırseverden Alkışlanacak Davranış: Emekli Maaşını Gazze'ye Bağışladı!

Sakarya'dan Gazze'ye Umut Eli: Emekli Maaşı Filistin Halkına Bağışlandı.

Sakaryalı Hayırseverden Alkışlanacak Davranış: Emekli Maaşını Gazze'ye Bağışladı!
Paylaş:

Sakaryalı hayırsever iş insanı İsmail Alişan, Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı duyarlılığını örnek bir davranışla gösterdi. Alişan, bölgedeki zulüm sona erene kadar alacağı emekli maaşının tamamını Gazze halkına bağışlama kararı aldı. Bu anlamlı kararını, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık'ı makamında ziyaret ederek kamuoyuyla paylaştı.

Ziyarette konuşan İsmail Alişan, Gazze'deki acı tablo karşısında yüreğinin burkulduğunu ifade ederek, "Gazze'deki kardeşlerimiz tarifsiz bir zulüm altında yaşam mücadelesi veriyor. Onların acısı bizim de acımızdır. Bu zulüm bitene kadar emekli maaşımı Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi aracılığıyla Gazze'ye bağışlama kararı aldım. Rabbim kabul eylesin," dedi.

Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık ise bu anlamlı bağışından dolayı İsmail Alişan'a teşekkürlerini iletti. Aşık, "Milletimizin mazlum coğrafyalara karşı gösterdiği bu hassasiyet takdire şayandır. İsmail Bey'in bu örnek davranışı, toplumsal dayanışmamızın ve yardımseverlik ruhumuzun en güzel göstergesidir. Allah kendisinden razı olsun," şeklinde konuştu.

Bu anlamlı bağış, Sakarya'da büyük yankı uyandırdı ve diğer hayırseverlere de örnek olması temennisiyle takdirle karşılandı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun'dan İsmail Alişan'a Anlamlı Ziyaret

Sakaryalı hayırsever iş insanı İsmail Alişan'ın Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı sergilediği örnek davranış, toplumun farklı kesimlerinden takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun, İsmail Alişan'ı ziyaret ederek bu anlamlı bağışından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuşan Murat Uygun, İsmail Alişan'ın Gazze halkına yönelik gösterdiği bu hassasiyetin çok değerli olduğunu vurgulayarak, "İsmail Bey'in bu anlamlı davranışı, sadece Sakarya için değil, tüm Türkiye için örnek teşkil edecek niteliktedir. Gazze'deki kardeşlerimizin yaşadığı zorlu süreçte böylesine duyarlı bir yaklaşım sergilemesi takdire şayandır. Kendisine Gazeteciler Cemiyeti olarak teşekkür ediyor ve bu hayırlı davranışının diğer hayırseverlere de ilham vermesini diliyoruz," ifadelerini kullandı.

İsmail Alişan ise bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gazze'deki kardeşlerimizin acısı hepimizin ortak acısıdır. İmkanlarımız dahilinde onlara destek olmak insani bir görevimizdir. Sayın Murat Uygun'un bu anlamlı ziyareti ve güzel sözleri beni çok mutlu etti," şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, Murat Uygun ve İsmail Alişan, bu anlamlı günü ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu anlamlı buluşma, hayırseverliğin ve toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu haber Fısıltı HABERLERİ tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kültür & Sanat Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.