Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:51

SAPANCA’DA CUMHURİYET COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Sapanca’da yurttaşlarla buluştu. CHP Sapanca İlçe Başkanı Şerif Adıyaman, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte önce esnaf ziyaretleri yapan CHP’li Taşkent sonrasında da Sapanca İlçe Örgütü’nün Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği resepsiyona katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 31-10-2023 10:32
SAPANCA’DA CUMHURİYET COŞKUSU

Sapanca esnafı ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayıp ardından açıklamada bulunan Ayça Taşkent, vatandaşların geçinmekte zorlandığını, hayat pahalılığının en temel sorun olduğunu kaydederken; esnafların ise iş yapamamaktan dolayı dertli olduğunu belirtti.

Esnaf ziyaretinin ardından CHP Sapanca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği resepsiyona katılan CHP’li Taşkent şunları söyledi: “Öncelikle Sapanca ilçe örgütümüze Cumhuriyetimizin 100. yılını böylesi güzel bir organizasyon ve coşkuyla kutladıkları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet tam 100 yıl önce, laiklik, demokrasi, hukukun üstünlüğü, özgürlük ve bağımsızlık değerleri üzerinde yükselerek hepimizin hayatına kök saldı. Bugün o kök, mücadelemizin rotasını belirlerken bir yandan da demokratik bir ülkeye duyduğumuz inancı beslemeye devam ediyor. Uçurumun kenarındaki yıkık bir ülkeyi modern bir Cumhuriyete; tebaaya dönmüş bir halkı eşit yurttaşlığa kavuşturan Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Kurtuluş Savaşında hayatını kaybeden şehitlerimizi minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!”

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR