Fısıltı HABERLERİ
HV
23 NİSAN Salı 23:06

SASÇED'den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi derinden sarstı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken; SASÇED, Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği seferber oldu. SASÇED Başkanı Mahmure ÇOLAK , Yardımcısı Kerim Çatalbaş toplanan yardımlarla çalışmalara destek veriyor. Bu gece Deprem bölgesine gidecek olan Fısıltı Haberleri Ekibine teslim edilmek üzere Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci 'ye teslim ettiler..

gundem
Giriş Tarihi : 09-02-2023 17:22   Güncelleme : 09-02-2023 18:33
SASÇED'den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Yardımcı Ömer Faruk Birinci, Habip Aygın, Eray Kuşu, Kerem Kobaş, Talha Sağır, Muhammet Ali Birinci ile birlikte Çalışma Arkadaşları Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yaralarını bir nebze hafifletmek için deprem bölgesinde..

Tarihin en büyük deprem felaketlerinden biri sonrasında yaraları sarmak  listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kâğıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok yardım malzemesini bizzat ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler, Deprem bölgelerine gelen yardımlar için Fısıltı Haberleri, yardımsever  Dost ve arkadaşları  ile birlirkte ek seferler oldular.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında,  Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'nin Şehzade oğlu, Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı, Müsiad Üyesi  Sakarya'lı İş Adamlarından Ömer Faruk Birinci  Hatay Ve Köylerine giden Çalışma Arkadaşları ile birlikte Topladıkları acil yardım malzemeleri Kendilerine aid araçları ile İlk günden itibaren deprem bölgelerinden  HATAY İlçe ve Köylerinde depremde mahzur kalan vatandaşlarımızı kurtarma ve ilk yardım hizmedlerini ifa etmektedirler.

Bu yardım HATAY ve köylerine ulaşmak üzere Fısıltı Haberleri aracılığı ile  yola çıktı.

 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR