Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:15

SEDAŞ'ın Sakarya Muhtar Dernek Başkanları ile Geleneksel İletişim Buluşması

SEDAŞ, Sakarya’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yürütülen çalışmalar konusunda Sakarya Muhtar Dernek Başkanları ile bir araya geldi. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinin elektrik dağıtım faaliyetlerini yürüten Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Sakarya Muhtar Dernek Başkanları ile teknik eğitim merkezinde bir araya gelerek, dernek başkanlarına kesintisiz enerji hizmeti kapsamında sürdürülen çalışmaları anlattı.

gundem
Giriş Tarihi : 01-11-2023 12:50
SEDAŞ'ın Sakarya Muhtar Dernek Başkanları ile Geleneksel İletişim Buluşması

Toplantıya; SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Yatırım, Varlık ve Şebeke Yönetimi Direktörü Mustafa Emre Şafak, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Grup Müdürü Mücevher Yıldız Şişman, SEDAŞ Sakarya Bölge Müdürü Arzu Karaduman, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya, Sakarya bölge yöneticileri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve İlçe Muhtar Dernek Başkanları katıldı. Sakarya Bölge Müdürü Arzu Karaduman’ın sunumunun ardından kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıda SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi ve yöneticileri, muhtarların talep ve önerilerini dikkatle dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarını masaya yatırdılar.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, bölgesel elektrik altyapısının güçlendirilmesi, yatırım planları ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan talepler ele alındı. Odyakmaz, “Muhtarlarımız, bölge halkının nabzını tutan en önemli temsilcilerdir. SEDAŞ olarak, onların geri bildirimlerine büyük değer veriyoruz. Bu toplantılar, bölgesel elektrik dağıtım hizmetlerimizi daha da iyileştirmek ve toplumumuzun beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için bir fırsat sunuyor. Muhtarlarımızın görüşleri ve önerileri, gelecekteki projelerimizi şekillendirmemize yardımcı oluyor. Bu tür toplantılar, SEDAŞ'ın bölge halkıyla doğrudan etkileşimde bulunarak daha sağlam bir enerji altyapısı oluşturma taahhüdünün bir parçası olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

İlçe Muhtar Dernek Başkanlarının ayrı ayrı söz alması ile devam eden toplantının verimli geçmesini dileyen Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, iletilen taleplerin öncelikli değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, iletişim buluşmasını sağlayan SEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR