Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 15:56
1 Advert

Şehrin AVM’si 39 Burda, Lüleburgazspor’un forma sponsoru oldu

Lüleburgaz’ın alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 39 Burda AVM ve Kırklareli Süper Amatör Ligi’nin iddialı takımı Lüleburgazspor, forma ön göğüs sponsorluğu için 1 yıllık sözleşme imzaladı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 20-01-2023 10:59
Şehrin AVM’si 39 Burda, Lüleburgazspor’un forma sponsoru oldu

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketi Esas Gayrimenkul tarafından Lüleburgaz’da hayata geçirilen 39 Burda AVM ve Kırklareli Süper Amatör Ligi’nin iddialı takımı Lüleburgazspor, futbol takımının forma ön göğüs sponsorluğu için 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan 39 Burda AVM Müdürü Yusuf Devrim Tosun, “Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde başarıyla mücadele eden futbol takımlarımızdan Lüleburgazspor ile 1 yıllık forma ön göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladık. Sporu ve İlimizin bu önemli futbol takımını desteklediğimiz için gururlu ve mutluyuz. Lüleburgazspor’un aynı zamanda BAL ligi döneminde de önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz. Birlik ve dayanışmamızla birlikte güçlü Lüleburgazspor takımı oyuncularına da bu yolculukta başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Lüleburgazspor Başkanı Özgür Kaya ise “Şehrimizin iki büyük markası artık yan yana. 39 Burda AVM ile forma ön göğüs sponsorluk sözleşmemizi imzaladık. BAL Ligi dönemini de kapsayacak, uzun süreli ve geniş kapsamlı olacağına inandığımız bir dayanışmanın ilk adımını attık. Bu iş birliğine vesile olan tüm 39 Burda AVM ekibine ve Esas Gayrimenkul yöneticilerine camiamız adına teşekkür ediyorum. Daha güçlü bir Lüleburgazspor için mücadele eden tüm dostlara selam olsun” dedi.

 

39 Burda AVM hakkında:

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve 2018 yılında Lüleburgaz’da kapılarını ziyaretçilerine açan 39 Burda AVM; eğlence alanları, yemek alanları, mağaza karması ve sinema salonlarıyla ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunuyor. 39 Burda AVM, farklı tarih ve kültürlerden ilham alarak oluşturulan 4 ayrı mimari konseptiyle; alışveriş, lezzet ve eğlenceyi Lüleburgazlılarla buluşturuyor. Spor, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, düzenlediği birbirinden eğlenceli aktivitelerle de bölge halkının sosyal hayatına renk katan 39 Burda AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlarla Lüleburgaz’ın çekim merkezi olmaya devam ediyor.

 

Lüleburgazspor hakkında:

1967 yılında Lüleburgaz’ın iki köklü kulübü Adaletspor ve Yeşilovaspor’un birleşmesiyle kurulan Lüleburgazspor, kurulduğu günden bu yana önemli başarılara imza atmıştır. Kurulduğu ilk yıl Türkiye 3. Ligi’nde mücadele etmiş, hemen 5 yıl sonrasında 2. Lige yükselmiştir. 1985 – 1986 sezonunda küme düşerek 3. Futbol Ligi’ne geri dönmüş, 2006 – 2007 sezonunda ise Kırklareli Amatör Ligi’nde şampiyon olduktan sonra Ankara’daki terfi maçlarında da şampiyon olarak yeniden 3. Lige yükselmiştir. Lüleburgazspor’u 40 yıllık tarihinde tüm Türkiye’ye tanıtan başarıları ise 1979 – 1980 sezonunda Türkiye Kupası’nda gelmiştir. Kupada önce Beşiktaş'ı eleyen Lüleburgazspor, çeyrek finalde de Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale kadar çıkmış ve Altay ile oynadığı ilk maçı Lüleburgaz'da 4-1 ve İzmir'de oynanan 2. maçı 2-1 kaybetmiştir. Köklü bir geçmişe sahip olan Lüleburgazspor, 2022-2023 sezonu itibarıyla Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde mücadele ediyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR