Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 01:34

Sektörünün Öncüsü Alor Orman Ürünleri

Geleceğin en önemli sektörlerinden biri olarak ifade edilen orman ürünleri alanında hizmet veren Alor Orman Ürünleri, başta kereste olmak üzere tomruk, palet, demonte tahta gibi ürün hizmetlerini sağlıyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 28-12-2022 17:20
Sektörünün Öncüsü Alor Orman Ürünleri

Kurulduğu günden itibaren Ar-Ge çalışmalarını titizlikle yürüten Alor Orman Ürünleri, yurt dışında yaşanan gelişmeleri anlık olarak takip ediyor.

‘’Marmara Bölgesi’nde Depolama Tesisi Kuracağız’’

Firmanın gelecek planlarından bahseden Alor Orman Ürünleri Kurucu Ortağı Orçun Temel, ‘’Firmamız kuruluşundan bu yana Ar-Ge çalışmalarına büyük önem göstermektedir. Bu süreçte yapılan çalışmalarımızın meyvelerini hızlı bir şekilde almış bulunmaktayız. Yalnızca bir yıl içerisinde firmamızda yüzde 121’lik bir hacim artışı gerçekleştirerek 2022 yılının son çeyreğine hedeflediğimizden daha hızlı bir şekilde ulaştık. Pazarlama ekibimiz ve Dijital Medya ekibimiz ile ülkemizde ve yurt dışında olan birçok gelişmeyi yakından takip ediyoruz. İstanbul Büyükçekmece’de açmış olduğumuz 2’nci ofisimizin ardından 2023 yılı içerisinde yurt dışı pazarındaki hacmimizi genişletmek amacıyla ve Avrupa’ya kolay ulaşımı nedeniyle Marmara Bölgesi’nde depolama tesisi kurmayı hedefliyoruz. Tabi ki küresel ve yerel gelişmelerin yakın takipçisi olarak bu hedeflerin gerçekleştirilebilme potansiyelini değerlendireceğiz.’’ ifadelerini kullandı.  

Kaliteyi ve uygun fiyat politikasını ilke edinen firmanın en büyük hedefleri arasında, müşterilerine sağladığı güvenin 2023 yılında daha da artmış bir şekilde sunulması yer alıyor. Firma, 2022 yılında yakaladığı büyüme ivmesini, önümüzdeki yıl da hız kesmeden devam ettirecek.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR