Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 05:00

SYKD'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Şahin, mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-11-2023 17:28   Güncelleme : 23-11-2023 17:30
SYKD'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

SYKD Başkanı İbrahim Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:, 

Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Ülkemizin geleceği olan gençlerin eğitimini sağlayan öğretmenlerimiz, bu vesileyle geleceğe de yön vermektedir. Dünyanın belki de en kutsal sayılabilecek mesleklerinin başında gelen öğretmenlik için ‘insan yetiştirme sanatı’ da diyebiliriz. Öğretmenlerimiz, bizi bilgiyle buluşturan, eğiten, öğreten, nitelikli bireyler olmamızı sağlayan kişilerdir. Gelişmiş, çağdaş ve refah bir toplum yaşamını, daha da önemlisi geleceği şekillendirecek olan her bireyi yetiştiren öğretmenlerimizin görev ve sorumlulukları gerçekten çok büyüktür.

 

Bu mesleğin kutsallığını, eğitimin, aydınlanmanın önemini her fırsatta ifade eden Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor; toplumumuzun gelişimi ve geleceği adına özveriyle çalışan, emek veren tüm fedakar öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun…

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR