Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ
SİYASET

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı; TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan Vekilliği’ne getirildi

Balcı’ya önemli görev Türkiye'nin dört bir yanından gelen birlik ve federasyon başkanları katılımı ile Bursa’da gerçekleşen TESK Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Başkanvekilliği görevine getirildi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı; TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan Vekilliği’ne getirildi
Paylaş:

Sorun ve çözüm

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (BESOB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözümleri ele alınırken, başkanvekillerinden Fevzi Apaydın’ın görevinden ayrılması üzerine başkanvekilliği seçimi de yapıldı.

Başkan vekilleri

TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan vekili Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Burhan Aksak yerini korurken, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Can Edebinoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’de başkanvekilliği görevine getirildiler.

Önemli görev

Türkiye’nin en önemli mesleki kuruluşlarından olan TESK’in yönetim kurulu üyeliğinin ardından Sakaryalı Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın ilk kez böylesi önemli görev olan başkanvekilliğine de getirilmesi ilimizde memnuniyetle karşılandı.

Bu haber Fısıltı HABERLERİ tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.