Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 12:50
1 Advert

WORKINDO’DAN 3 BÜYÜK MARKA İLE İŞBİRLİĞİ

İnşaat sektörünün online pazar yeri ve kariyer platformu Workindo, Koçtaş, Sigortayeri ve Projehaber ile işbirliği yaptı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 14-09-2022 13:46
WORKINDO’DAN 3 BÜYÜK MARKA İLE İŞBİRLİĞİ

Bireysel ve firma olmak üzere beş yüz bini aşkın üyesi bulunan Workindo, farklı sektörlerden marklar ile işbirliklerine imza atarak büyümeye devam ediyor. Firma son olarak inşaat malzemeleri-ev gereçleri, sigorta ve medya alanından üç marka ile kullanıcılarına avantajlar sağlayan çalışmalar yapmaya başladı. 

Marka işbirliklerini çok önemsediklerine vurgu yapan Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Üç yıl gibi kısa bir zamanda şahıs ve firma bazında beş yüz bin üyeyi aştık. Alanında uzman ekibimizle birlikte bu başarıları daha da artırmayı hedefliyoruz. Firma işbirlikleri bizim gündemimizde en üst sıralarda yer alan konuların başında geliyor. Üç yılda birçok firma ile çeşitli çalışmalara imza attık. Son olarak da alanında büyük üç firma ile işbirlikleri gerçekleştirdik. Koçtaş, Sigortayeri ve Projehaber gibi sektörünün önemli isimleri Workindo üyelerine özel kampanyalar geliştirdi. Bu işbirlikleri ile Workindo kullanıcılarına çeşitli fırsatlar sunuyoruz. Üyelerimizin Workindo’lu olmanın avantajlarından yararlanması bizim için önemli” dedi.  

Altı dilde hizmet veren Workindo, insan kaynaklarından hizmet-alım satımına, malzeme tedarikinden taşeron bulmaya kadar inşaat sektörüne yönelik çözümler sunuyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR