Fısıltı HABERLERİ
HV
17 NİSAN Çarşamba 01:51

YENİ YILA YENİ ŞARKI! Gitme Bebé Sıra Dışı Video Klibi ile Yayında

2022 yılının en çok dinlenen kadın sanatçıları arasında 2. sırada yerini alan genç yetenek Güneş, yeni single çalışması Gitme Bebé’yi yayınladı. Sözü ve müziği Güneş’e ait şarkının aranjörlüğü Berkin Laleci ve Arda Deniz’a ait. Bitmiş bir aşktan söz eden çalışmanın video klibi ise Ses 1885 Ortaoyuncular Tiyatro Sahnesi'nde çekildi. Yine sıra dışı video klibi ile akıllarda kalacak olan Gitme Bebé tüm dijital platformlarda yerini alırken, şarkı bir haftada 2 Milyon dinlenmeyi de aştı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-12-2022 12:55
YENİ YILA YENİ ŞARKI!  Gitme Bebé Sıra Dışı Video Klibi ile Yayında

R&B-Pop müziğin genç yeteneği Güneş, kariyer adımlarında hızla ilerlemeye devam ediyor. Aralık ayında yayınlanan Gitme Bebé isimli yeni single çalışması ile kısa sürede dinlenmeye ulaşan sanatçı, yine sıra dışı video klibi ile dikkatleri üzerine çekti. 2 aylık hazırlık sürecinin ardından yönetmenliğini Elif Demiralp, aranjörlüğü Berkin Laleli ve Arda Deniz’e ait olan parçanın sözü ve müziği yine Güneş’e ait. 12 Mart tarihinde Volkswagen Arena’da gerçekleşecek konser için atıfta bulunan ve özel hazırlık sürecinde olan sanatçı, heyecanını video klibinde izleyiciye hissettiriyor. Sesi, sahne performansı ve başarılarıyla gelecek vaad eden Güneş’in tüm çalışmaları ise Türkiye’nin en çok müzik dinleten şirketi unvanına sahip olan M.O.B. Entertainment tarafından yürütülüyor.

 

2,031,569 Dinlenme!

Yayınlandığı günden itibaren çok kısa süre içinde 2 Milyon dinlenmeye ulaşan şarkı, her geçen dün uluslararası platformlarda dikkat çekmeye devam ediyor. Gelecek vaad eden sanatçılar arasında yer alan Güneş ise her projesinde olağanın dışında, farklı projeleri ile başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Güneş, Gitme Bebé isimli single çalışmasının ardından yeni albümü ile dinleyiciyi çok yakında bambaşka bir serüvene sürüklemeye hazırlanıyor.

 

 "Gitme Bebé"yi bütün platformlarda dinle: https://bfan.link/gitme-bebe 

 M.O.B Entertainment kanalına abone ol: "http://shorturl.at/bdxFZ

 Güneş Instagram: http://shorturl.at/agkxB

 

M.O.B Entertainment / Güneş Website: https://mob-entertainment.com/artist/..

Website: https://www.mob-entertainment.com 

M.O.B Entertainment YouTube: https://www.youtube.com/c/mob832 

M.O.B Entertainment Instagram: https://www.instagram.com/mob.832/ 

M.O.B Entertainment Facebookhttps://www.facebook.com/mob832/ 

 

Produced by: M.O.B Entertainment Associated Label Of Apollon Unity 

Published by: Turkish Music Publishing (TMP) 

Güneş Management: Apollon Unity 

Güneş Booking: Apollon Entertainment 

 

Audio: 

Söz & Müzik: Güneş 

Aranje: Berkin Laleli & Arda Deniz 

Mix & Master: Nuri Singör

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR