Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:33

Yusuf Alemdar Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

“Sakarya olarak kentsel dönüşümü başaracağız” Başkanı Adayı Alemdar, Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Alemdar, “Yeni dönemde Sakarya’mız için neler yapacağımızı ayrıntılarıyla ifade ettik. Elbette bu projelerimiz arasında kentsel dönüşüm ve dirençli şehirler çok ayrı bir öneme sahip. Biz bu dönüşümü başaracağız” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Prof. Dr. Fehmi Çelebi ve üyeler tarafından karşılanan Alemdar, kentsel dönüşüm başta olmak üzere yeni döneme dair mesajlar verdi. Katılımın yüksek olduğu programa, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 14:57   Güncelleme : 15-04-2024 16:40
Yusuf Alemdar Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Sakarya’mızın kalkınması için elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız

Programda konuşan Dernek Başkanı Çelebi, “Yusuf başkanımızı yuvası olan bir yerde ağırlıyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum. Yılların deneyimi olması hasebiyle yeni dönemde çok güzel işler yapacağı kanaatindeyim. Yöneticiler adil olmalı. Biz bu konuda Yusuf başkanımıza güveniyoruz. Kendisiyle her ne kadar bir hemşerilik hukukumuz olsa da, liyakat konusunda önemli bir hassasiyet taşıdığını biliyoruz. Bizler Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği olarak şehrimizin bütün kıymetli dernekleri gibi Sakarya’mızın kalkınması ve geleceğe emin adımlarla yürümesi noktasında elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Adapazarı’mız için çok yönlü olarak çalışmalar gerçekleştirdik

Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ise, istişare kültürünü sürdüreceklerini ifade ederek, “5 yıl boyunca ilçemize değer katacak, vatandaşlarımızın yaşam konforunu artıracak çalışmalar hayata geçirdik. Bu çalışmaları yaparken her zaman istişareyi canlı tuttuk. Hep birlikte olduk. Sizlerin dua ve desteklerinizi hep hissettik. Trabzonlular Derneğimize nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde inşallah daha güzel zamanlarda da bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Sakarya’mız her köşesiyle başka bir güzelliğe sahip

Konuşmasında kardeşlik vurgusu yapan Alemdar, “Her şeyden önce şunu ifade etmeliyim ki, bu şehrin geleceğine ve yarınlarına hiç ayrıştırmadan yapmış olduğunuz faaliyetleriniz için teşekkür ediyorum. Biz her yerde söylüyoruz. Biz ayrıştırmıyor aksine şehrimizdeki tüm kesimlerimizin bir arada yaşamasını hedefliyoruz. Hepimiz kardeşiz ve bu kardeşliğimizi derinleştirmek istiyoruz. Bizim ülkemiz 81 iliyle adeta bir cennet. Çanakkale’de bizim Muğla’da bizim, Mardin’de bizim. Ancak şunu belirtmeliyim ki Sakarya’mız her köşesiyle başka bir güzelliğe sahip. Bu şehirde beraber sevindik ve beraber üzüldük. Şimdi ise sizle beraber bayrağı aldığımız yerden daha ileriye götürmek için çaba göstereceğiz” dedi.

 

Kentsel dönüşümü başaracağız

Alemdar, “Bildiğiniz üzere bir süre önce projelerimizi açıkladık. Yeni dönemde Sakarya’mız için neler yapacağımızı ayrıntılarıyla ifade ettik. Elbette bu projelerimiz arasında kentsel dönüşüm ve dirençli şehirler çok ayrı bir öneme sahip. Biz bu dönüşümü başaracağız. Çünkü bizler Sakarya olarak geçmişte yaşadığımız benzer sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Mal kaybım var diyenler yarın can kaybını telafi edemezler. En son 11 vilayette on binlerce canımızı kaybettik. Bu şehrin geleceğine bir eser bırakmak için çıktığımız bu yolda asla ben yaptım demeyeceğiz biz yaptık diyeceğiz. Her zaman söylüyoruz, bu şehir için kim taş üzerine taş koymuşsa, bu şehrin geleceğine katkı sağlayan kim varsa Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR