Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 08:31

Yusuf Alemdar, Serdivan’da Son Meclis Toplantısı “Sakarya’da örnek bir meclis olduk”

Serdivan Belediyesi’nin son meclis toplantısına katılarak meclis üyeleriyle vedalaşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “15 yıldır bu mecliste çalışıyoruz. Allah’a hamd olsun şehrimiz ve ilçemiz için önemli kararlar aldık. Sakarya’da örnek bir meclis olduk. Mecliste görev alan üyelerimize, görev süremiz boyunca bizlerden dualarını eksik etmeyen tüm Serdivanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. 3 dönem boyunca sürdürdüğü Serdivan Belediye Başkanlığı’nda son meclis toplantısına katılan Alemdar, oldukça duygusal anlar yaşadı. Meclis üyeleriyle helalleşen Alemdar, toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 10:48   Güncelleme : 06-03-2024 10:52
Yusuf Alemdar, Serdivan’da Son Meclis Toplantısı “Sakarya’da örnek bir meclis olduk”

Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir

Toplantıda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Meclisimiz ve alacağımız kararlar ilçemize şehrimize hayırlı olsun. 15 yıldır bu mecliste çalışıyoruz. Allah’a hamd olsun şehrimizi ve ilçemizi düşünen kararlar aldık. Elimizden geldiği kadar Serdivan’ımızın geleceği için çalışmalar yaptık. Zaman zaman eksikler olmuşsa da hiç kimsenin bireysel menfaatlerini göz önüne almadık. Herkes ilçemizin geleceği için farklı açıdan bakmıştır. Zira hayatta böyledir. Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Bizler meclisimizde farklı görüşlerin olmasını ilçemizin gelişimine yararlı olduğu inancını taşıdık” dedi.

Sakarya’da örnek bir meclis olduk

Alemdar sözlerini şu cümlelerle tamamladı, “15 yıldır birlikteliğimiz ve beraberliğimiz ile Sakarya’da örnek bir meclis olduk. Aday olmayanlar, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var onlara da hayatlarında başarılar diliyorum. Görev süremiz boyunca bizlerden dualarını eksik etmeyen tüm Serdivanlı hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere yeni dönemde Sakarya Büyükşehir Belediyesi için kutlu bir yola çıktık. Allah nasip ederse Büyükşehir Belediyemizde de hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Farklı görüş ve düşüncelere karşı kapımızı ve gönlümüzü sonuna kadar açık tutacağız. Haklarınızı helal edin, benden yana helal olsun” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR