Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:35

Yusuf Alemdar’dan minik judoculara özel ilgi; “Her ilçede yeni spor tesisleri inşa edeceğiz”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler’de faaliyet gösteren Çaybaşı Yeniköy Judo Kulübü’nü ziyaret etti. Sportif alanda gereken desteğin verileceğini ifade eden Alemdar, “Sakarya’mız birçok alanda sporcu yetiştiren ve bu alanda bizlere büyük gururlar yaşatan bir şehir. Bugün de burada çok güzel bir tabloyla karşı karşıyayız. Ben kulüp başkanımız ve antrenörlerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretleri kapsamında genç ve minik sporcularla bir araya geldi. Erenler’de faaliyet gösteren Çaybaşı Yeniköy Judo Kulübü’nü ziyaret eden Alemdar, birçok alanda başarı göstermiş sporcularla özel olarak ilgilendi. Kulüp Başkanı Kemal Şimşek, Antrenörler ve Judo Takımı tarafından karşılanan Alemdar’a, kulüp öğrencileri tarafından mini bir judo gösterisi yapıldı. Gösteri sonrası antrenörleri ve öğrencileri tebrik eden Alemdar, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Programda Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 13:04
Yusuf Alemdar’dan minik judoculara özel ilgi; “Her ilçede yeni spor tesisleri inşa edeceğiz”

2 yılda 33 madalya ve sayısız başarı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antrenör Mehmet Şen, “Yusuf başkanımızın gerçekleştirdiği ziyaret bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çaybaşı Yeniköy Judo Kulübü olarak uzun süredir Sakarya’da faaliyet gösteriyoruz. Balkan Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Türkiye Şampiyonası gibi nitelikli birçok organizasyonda, şampiyonluklar ve dereceler olmak üzere 33 farklı madalya ile yolumuza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra ülkemizde gerçekleştiren organizasyonlarda sayısız başarılarla gençlerimizi ve çocuklarımızı uluslararası organizasyonlara hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte kıymetli başkanımızın destekleriyle hem şehrimizi hem de ülkemizi çok daha iyi noktalarda temsil edeceğiz” diye konuştu.

Çocuklarımızın başarılarını uluslararası alana taşıyacağız

Ziyarette konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Sakarya’mız birçok alanda sporcu yetiştiren ve bu alanda bizlere büyük gururlar yaşatan bir şehir. Bugün de burada çok güzel bir tabloyla karşı karşıyayız. Ben kulüp başkanımız ve antrenörlerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler de inşallah gerçekleştirilen bu güzel çalışmalara güçlü bir destek vererek, gençlerimize ve çocuklarımızın başarılarını sınırlarımızın ötesine taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Her ilçede yeni spor tesisleri inşa edeceğiz

Konuşmasında sportif alanda gerçekleştirilecek projelere de vurgu yapan Alemdar, “Yeni dönemde sporu her alanda destekleyecek ve öncelikli olarak her ilçede yeni spor tesisleri inşa edeceğiz. Bu konuda altyapı çalışmalarını destekleyerek sporcu yetiştiren Sakarya kimliğini yeniden kazanacağız. Aynı zamanda ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız. Lise ve üniversite öğrencileri için de %54 oranında indirimli seyahat imkanı

sunacağız. Onlar yeter ki başarılı olsunlar, bizler her zaman destek vermeye hazırız. Burada bulunan tüm evlatlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR