Miami'de "Scarface" Rüzgârı: Selhan Özdemir, Efsanevi Otelin İzinde
MİAMİ BEACH - 2025 yazında Amerika'nın gözde tatil destinasyonu Miami Beach'ten, sinema tarihine damga vuran bir hikayenin izleri geliyor. Ünlü isim Selhan Özdemir, 1983 yapımı kült film **"Scarface"**in çekim mekanlarından biri olan ikonik Colony Otel'i ziyaret etti. Fısıltı Haberleri'nin özel görüntülediği bu anlarda, Özdemir hem şehrin tarihi dokusunu deneyimledi hem de Al Pacino'nun canlandırdığı Tony Montana karakterinin izinden yürüdü.

Tarihe Geçen Art Deco Yapı
Miami Beach'in meşhur Ocean Drive üzerinde yer alan Colony Otel, sahip olduğu Art Deco mimarisiyle sadece bir otel değil, aynı zamanda şehrin sembolik yapılarından biri haline gelmiş durumda. "Scarface" filminin bazı unutulmaz dış çekim sahnelerine ev sahipliği yapan otel, Tony Montana'nın yükseliş ve düşüş hikayesinde önemli bir fon görevi görüyordu. Filmle birlikte tarihe geçen otel, günümüzde de sinema tutkunlarının ve turistlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Dostluk Meşalesi ve Leylek Görüntüleri
Miami'deki izlenimlerini Colony Otel ile sınırlı bırakmayan Selhan Özdemir ve kameramanı, şehir merkezindeki Biscayne Bulvarı'nda bulunan Başkan John F. Kennedy Anıtı'nı da fotoğrafladı. 1960 yılında inşa edilen ve Latin Amerika ile Karayipler'den gelen göçmenlerin geçiş yolunu simgeleyen bu anıt, "Dostluk Meşalesi" olarak da biliniyor.

Miami'nin doğal yaşamına da tanıklık eden Özdemir, bir leylek görünce yanına giderek keyifli anlar yaşadı. Ayrıca, Miami'de bir yarış arabasında gezme hayalini de gerçekleştiren Özdemir, şehrin dinamik ve renkli atmosferini kameralara yansıttı.

Tüm çekimlerin Fısıltı Haberleri'ne ait olduğu ve izinsiz kullanılamayacağı belirtildi.
