Türkiye'nin en büyük ulusal akvaryumu, İstanbul Florya'da sizi okyanusların derinliklerine gidelim
Türkiye'nin en büyük ulusal akvaryumu, İstanbul Florya'da sizi okyanusların derinliklerine davet ediyor! Fısıltı Haberleri yazarı Selhan Özdemir'in gözünden, bu gizemli dünyaya bir yolculuk yaptık.
Devasa yaşam alanlarında 17 farklı temayla Karadeniz'den Pasifik Okyanusu'na uzanan bir macera yaşadık. Penguenlerin sevimli yürüyüşleri , piranaların heyecan verici dünyası ve yağmur ormanındaki timsahlar bu gezinin en dikkat çekici anlarından sadece birkaçıydı.
Tarihi ve mitolojik karakterlerle de buluştuğumuz bu gezide, Barbaros Hayrettin Paşa ve deniz tanrısı Poseidon ile aynı karedeydik.
Unutulmaz anlarla dolu bu rüya gibi deneyimi kaçırmayın!
Haberin tamamını okumak için: [https://www.fisiltihaberleri.com/haber/istanbul-floryadaki-turkiyenin-ulusal-akvaryumu-sualti-dunyasinin-gizemli-kesfi-15061.html](https://www.fisiltihaberleri.com/haber/istanbul-floryadaki-turkiyenin-ulusal-akvaryumu-sualti-dunyasinin-gizemli-kesfi-15061.html)
#SelhanÖzdemir #Akvaryum #İstanbul #Florya #AquaFlorya #Sualtı #YağmurOrmanı #Penguen #Timsah #DenizCanlıları #Gezi #FısıltıHaberleri
İlginizi Çekebilir
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.