Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:15

GEÇMÎŞ OLSUN DÜZCE

Serpil DEMİR ( YAZAR )
Serpil DEMİR ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 23-11-2022 14:26

GEÇMÎŞ OLSUN DÜZCE 


Düzce´nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğüde deprem meydana geldi.

Afad ve Acil Durum Yönetimi
Başkanlığının(AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 04.08´de merkezi üstü Düzce ´nin Gölyaka ilçesin 5,9 büyüklüğün,de deprem meydana geldi.

 Gölyaka ilçesindeki deprem büyük paniye sebep oldu paniklenen vatandaşlar kendilerini can havliyle sokağa atarken bazı vatandaşlarda yaralanmalar meydana geldi. meydana gelen yaralanmaların 1i, istanbul´da diyerleri ise çevre ilçelerde olduğu belirtildi.

Düzce Valisi‌ Cevdet Atay, Gölyaka merkezli depreme ilişkin henüz kendilerine ulaşan net bir bilgi olmadığını belirterek ,ekiplerin sahada çalışmalara başladığını söyleyen Vali Cevdet Atay geçmiş olsun dileklerini dile getirdi.

ÎSTANBUL´DA DA HÎSSEDÎLDÎ

Zeminden 6.81 kilometre derinlikde  meydana gelen deprem başta Düzce ,olmak üzere  Bolu, Ankara, istanbul, Bursa,
Eskişehir, Kocaeli ,de de  hissedildi .

Bolu Valisi Erkan Kılıç açıklamasında  depremin hissedildiği kentte sağlık  ekiplerinin deprem sonrası acil olarak sahalara çıktığını  söyledi.Deprem anında panikleyerek palkondan atlama ihbarları aldıklarını dile getirdi .
Vatantaşları sakin olmaları konusunda uyarı yapantı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay ise Kaldırım da depremle ilgili şu ana kadar kendilerine net bir bilgi  ulaşmadığını vurgulayarak  depremden sonra acil bir şekilde sağlık ekiplerinin sahaya çıktğını belirterek geçmiş olsun
dileklerini dile getirdi.

Gelen haberlere göre 1,i
ağır 32 yaralı olduğu ,da belirtildi.
HABER /serpil DEMIR/ISTANBUL

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR