Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 21:49

Resmin Kalitesine Bakın

Yudum MİNGAN ( YAZAR )
Yudum MİNGAN ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 05-09-2022 14:56

Resmin Kalitesine Bakın

Yolunuzun kimlerle denk geldiğine dikkat edin! Karşılaştığınız her birey size bir yol ayrımına denk geldiğinizin sinyalini veriyor. Uzun yol şoförleri bilir. Radara denk gelen uyarır. Aslında sizin denk geldiğiniz insanlar da sizi uyarıyor. Kıranlara üzülmeyin. Mutlu edenlere sevinmeyin! Almanız gereken dersi alın ve yolunuza devam edin.

Gelene sevinmeniz, gittiğinde üzüleceğinizin göstergesidir. Siz buna hazır mısınız? Bir yerlerde, herhangi bir zaman diliminde, bu satırlara denk geldiyseniz. Bu uyarı olabilir. Belki de cümleleri tamamladıktan hemen sonra beklediğiniz haber gelecek. Bir diğer seçenek, deli gibi korktuğunuz bir durum gerçekleşecek. Kim bilebilir? Bu durumda bu yazı uğursuz ve ya uğurlu olmayacak. En iyi ihtimalle şükrü, en kötü ihtimalle sabrı anımsatacak. Her iki durumda da mutlu olmanız gerektiğini öğretecek.

Burada denk geldiğim. Dinlerken de hak verdiğim bir hikâyeden bahsetmeliyim: Günün birinde bir kuş çok üşür ve bu duruma şahit olan bir kişi kuşu çamura koyar. Bir süre sonra ısınan kuşu gören başka biri, çamurdan çıkarır. Fakat çıkarmasıyla kartal tek hamlede kapar. Şimdi çamura saplayanın, kötülük görünen iyiliği ile çamurdan çıkaranın iyilik gibi görünenin kötülüğünü sonuna varmadan görebilir miydi bu kuş?

Resmi yakınlaştırmadan inanmayın! Kalitesine sizi inandırıp pikselini düşürmesi olası bir ihtimaldir. Sosyal platformlarda çeşitli testler yapılır. Siyahta gizlenen beyazı aratırlar. Bir testle mi karakterimiz teşhis edilir, demeyin!

Sizlerin basit gördüğü, önemsemediği o testler bilinçaltınızdan öylesine derin sinyaller gönderir ki inanamazsınız. Beyninizin hangi lobunu aktif kullandığını bilmeniz, size büyük ölçüde destek olacaktır. Bu sayede neye yönelmeniz gerektiği konusunda uyarıcı olacaktır.

Bazı insanlar sadece sol ellerini kullanabiliyorken bazı insanlar sadece sağ ellerini kullanabiliyorlar. Tabi istisnaları da yok değil. Çok az bir kısmı iki elini de kullanabiliyor. Bu bir mucize değil, tercihtir. Beyninizin hangi lobunu aktive etmek istediğiniz sizin elinizdedir.

En başına söylemiş olduğum gibi, sizin yaklaşımınızdır: Konuya, duruma ve olaya şekil veren. Siz isterseniz her şeyi yapabileceğinizi bilin. Lütuf sahibi sunmuştur, insanoğluna bu şansı. Şansınızı doğru kullanmanız dileğiyle...

 YUDUM MİNGAN

YORUMLAR