Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 23:20

5 Yıldır ADABEY ÇİT SİSTEMLERİ Sakarya'da Hizmetinizde

Neden ADABEY ÇİT SİSTEMLERİ? Firma Sahibi Murat PAMUK, Çitler yaşam alanlarımız, evlerimizde ve iş yerlerimizde dış alanlarda sınırlarımızı doğru şekilde ayırabilmemiz için kullandığımız oldukça işlevsel ürünlerdir. Çit modellerinin gelişmesi ve çeşitlenmesi ile bu ürünlerden faydalanılan alan sayısı da her geçen gün artmıştır. Panel ve portatif çit sistemleri çit modelleri içerisinde sıklıkla tercih edilen geniş kullanım alanlarına sahip iki modeldir. Panel, portatif çit sistemleri tercih ederken bu ürünün nerede kullanılacağı, kullanım alanına uygunluğu, işlevselliği ve kalitesi gibi hususlar dikkat edilmesi gereken noktalardandır.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-01-2023 09:09   Güncelleme : 02-01-2023 09:53
5 Yıldır ADABEY ÇİT SİSTEMLERİ Sakarya'da Hizmetinizde

PAMUK, Bu nedenle kişilerin bu alanda profesyonel kişilerden destek alması önemlidir. Adabey Çit Sistemleri ailesi olarak gelişmiş ürün yelpazemiz içerisinde sizlere kaliteli kullanışlı panel ve portatif çit modelleri sunarız. Bunun yanına ihtiyaçlarınızı itinayla dinleyerek sizler için uygun ürün modelleri konusunda bilgilendirme yapmaktan da memnuniyet duyarız.

Ayrıntılar /http://www.adabeycitsistemleri.com/

ADABEY ÇİT SİSTEMLERİ
Kurulduğu günden itibaren kafes tel çit konusunda üretim yapan şirketimiz; Kafes Tel örgü, Dikenli Tel, Panel Çit, Jiletli Tel, Yüksek Güvenlik Çitleri, Betonarme Direk ve Payandalar, Spiral Dikenli Tel, Çelik Çit, Mobil Çit, Personel ve Giriş Kapıları, Raylı Kapı Sistemleri ve bu ürünlerle ilgili aksesuarların üretim, satış ve montajını yapmaktadır.

Yerinde ölçüm ve projelendirme, ihtiyaca uygun çözüm sunma, amaca uygun ürünlerin fabrikamızda üretimi, konusunda uzman ekip ile montajın yapılması, montaj sonrası ürün ve uygulamaların kontrol ve takibi ile kalitenin devamlılığının sağlanması, üretimi yapılan ürünlerin testlere tabi tutularak belirli bir standardın yakalanması vermiş olduğumuz hizmetler kapsamındadır.

Çit Kullanım Alanları

Bireyler arasında doğal çim algısı oluşan bir ürün olarak Çim kaplama sistemleri

* oyun parkları,

* havuz çevreleri,

* spor sahaları,

* bahçeler, teraslar,

* kafeterya ve restoranların bahçe kısımları,

* yol kenarlarında,

* site ve villaların çevre düzenlemelerinde,

* duvar ve cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. 

Ve Bir çok olanda Uygulanmaktadır.

SİZ HAYAL EDİN BİZ UYGULAYALIM....

ADABEY ÇİT SİSTEMLERİ Ailesi olarak çit ve tel örgü kurulumlarının tamamında süreç içerisinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için gerekli olan sistematik çalışmayı yürütürüz. Çit aksesuarları, kapılar ve diğer tüm ürün modellerimiz ile sizlere kapsamlı hizmet sunarız. Hizmetlerimiz, ürünlerimiz ve diğer detaylar hakkında bilgi almak için bizlere iletişim bilgilerimizden kolayca ulaşabilirsiniz.

MURAT PAMUK

  • Telefon: (0264) 666 13 20
  • GSM: 0535 985 22 15
  • Email: adabeycitsistemleri@hotmail.com
  • Adres: ERENLER 8030. SK.54100 ERENLER / SAKARYA
Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR